"Belediye Başkanlığından geciken ve alacak olarak bekleyen ödemelerimiz var mıdır?"

"Belediye Başkanlığından geciken ve alacak olarak bekleyen ödemelerimiz var mıdır?"

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın kullandığı ifadelere yanıt firma yöneticisi Abdullah Dal’dan geldi. Dal, “İddiasını kanıtlamakla mükelleftir aksi taktirde attığı İFTİRANIN karşılığını Mahkemede verecektir” dedi. 

Medya Ege- İddiaların odağındaki Şeker Petrol şirketinin yöneticisi Abdullah Dal kendisine iftira atıldığı gerekçesi ile yazılı açıklamada bulundu.

676fb5da-c17e-408d-adac-0b8f46047c63.jpg

 Açıklamanın tamamı ise şöyle: 

“11.12.2019 Tarihinde Gaziemir Belediye Başkanı Sayın Halil Arda Basın Yoluyla bir Zorunlu Açıklama yayınlatmıştır. İçeriğini üzülerek okuduğumuz ve Sayın Başkan’ın konuları saptırma yeteneğini ibretle takip ettik. 

Sayın Başkan ve Değerli Gaziemir halkının tekrar öğrenmesi için İlan ediyoruz ki Sarnıç Piknik Alanı projesi ile Şirketimiz olan Şeker Petrol’ün hiç bir ticari bağı bulunmamaktadır. İddiasını kanıtlamakla mükelleftir aksi taktirde attığı İFTİRANIN karşılığını Mahkemede verecektir. 

Bizim Araçlarımızı durdurma sebebimiz olan Alacak Konusu ile İlgili Açıklama yapmasını ve harekete geçmesini beklediğimiz Sayın Başkan’dan İvedilikle şu nacizane sorumuza cevap vermesini kamuoyu önünde istirham ediyoruz. Bizim bağlı şirketler ve Belediye Başkanlığından geciken ve alacak olarak bekleyen ödemelerimiz var mıdır? Kamuoyuna Saygılarımızla...” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.