Belediye çalışanlarından hemşirelere karanfilli kutlama

Belediye çalışanlarından hemşirelere karanfilli kutlama

Tire Belediyesi çalışanları, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran adına 12- 18 Mayıs Hemşireler haftası nedeniyle Tire’de görev yapan hemşirelere ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaret, Tire Devlet Hastanesi Başhemşiresi (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü) Fatoş Yürürdurmaz’a yapıldı. Tüm hemşireler nezdinde Yürürdurmaz tebrik edilerek, kendisine tatlı ve karanfil takdim edildi. Ayrıca Tire Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi,  Sağlık Ocakları ve Tire Belediyesi’nde görev yapan tüm hemşirelere karanfil takdim edilerek tatlı ikramında bulunuldu.

0-(8)-063.jpg

BAŞKAN DURAN ‘’YAPTIKLARI FEDAKÂRLIKLAR UNUTULMAZ’’

Hemşirelik haftası ile ilgili açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran mesleğinin önemine de vurgu yaparak, "Özellikle küresel bir tehdit haline dönüşen korona virüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla gece gündüz demeden, insan hayatı kurtarmak için ailesinden ve sevdiklerinden fedakârlık ederek görevini layıkıyla yerine getiren bütün hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek az.  Onların fedakârlıkları, emekleri ve gayretleri asla unutulmayacaktır’ ’dedi.

0-(9)-059.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.