Belediye'de Erken Bayramlaşma

Belediye'de Erken Bayramlaşma

Bayramlaşmaya Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen , Belediye-İşSendikası 4’nolu şube Başkanı ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı.

Bayramların birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı zamanlar olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Ailenizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Pandemi nedeniyle kucaklaşıp el sıkışamasak da hepinizin bayramını kutluyorum. Bayram boyunca Pandemi tedbirlerine önemle uyalım ki bu illetten de bir an önce kurtularak eski bayramlarımızı tekrar yaşayabilelim. 9 günlük bir bayram süresi var. Tabi bazı arkadaşlarımız yine çalışacak. Çünkü zorunlu olarak yapmamız gereken hizmetler var. Bayramda Güzelbahçe’ye daha büyük bir insan akını olacak o yüzden özellikle temizlik konusunda daha dikkatli olmamız ve özen göstermemiz gerekiyor. İnsanlar bizlerden hizmet bekleyecek. Bu konularda ekiplerimizi iyi organize edelim vatandaşlarımızı mağdur etmeyelim. Tatilimizi yapacağız ama vatandaşa olan hizmetimizi devam ettireceğiz. Bu vesileyle Müslüman âleminin en özel bayramlarından olan kurban bayramı paylaşmayı ve dayanışmayı içerir. Biz de paylaşımı en güzel biçimde ilçemizde yaşayacağımıza inanarak tüm hemşehrilerimin ve sizlerin Kurban Bayramını kutluyorum'' dedi.
‘CHP belediyeleri tıkır tıkır çalışıyor’
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, “Değerli kardeşlerim emekçi arkadaşlarım CHP’li belediyeler her zaman emekten yana olmuştur. Çünkü CHP’nin ilkelerinde bu vardır. Halktan, işçiden, emekten, esnaftan, köylüden yanadır. Kısacası tüm emekçilerden yanadır. Bu süreçte hükümet 2.825 TL olarak asgari ücreti belirlerken CHP’li belediyeler küçüğünden büyüğüne kadar en düşük 3.100 TL olarak belirledi. Düşünün şu an belediyelerimiz hepsi tıkır tıkır çalışıyor. Yarın iktidar olduğumuzda ilk hedefimiz bu asgari ücreti sizlerin gerçek anlamda insanca yaşayabileceğiniz düzeye getirmek olacaktır. Kurban bayramı nedeniyle hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum. Daha demokratik daha barışçıl ve daha özgür ortamlarda kutlayacağımız nice bayramlarda buluşmak dileğiyle saygılar ve sevgiler sunuyorum”dedi.
Konuşmaların ardından Başkan İnce’ye Güzelbahçe Belediyesi Belediye-İş Sendikası baş temsilcisi Zeki Ekren çiçek ve hediye verdi. Tüm katılımcılara tatlı ikram edilerek, personele kurban eti dağıtıldı.

izmir-haberleri-1-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.