Belediyeden İç Isıtan Sürpriz

Belediyeden İç Isıtan Sürpriz

Bornova Belediyesi'nden Döne ve Senem teyzeye iç ısıtan sürpriz.

Bornova Belediyesinin dikkat çeken ve oldukça ilgi gören projelerinden olan Dost Market ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın yanı sıra çalışanların jestleriyle mutluluk saçmaya devam ediyor.

2014 yılında Sosyal belediyecilik ve gıda bankacılığına yeni bir anlayış getiren Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine aylık erzaklarını modern koşullarda, istedikleri gibi seçip alama fırsatı sağladı. İhtiyaç sahibi aileler para yerine iki ayda bir Dost Kartlarına yüklenen krediyle alışveriş yapıyor. Proje kapsamında gıda ve temizlik ürünlerinin yanı sıra giyim ve yakacak ihtiyaçları da karşılanabiliyor.

dostmar-5.jpg


Öte yandan Dost Market sadece zaruri ihtiyaçları karşılamakla kalmadı. Ve Dost Market personeli ihtiyaçlarını Dost Market’ten karşılayan Döne ve Senem teyzeye sürpriz doğum günü kutlaması hazırladı.

Daha önceki alışverişleri sırasında ömründe hiç doğum günü kutlamadığını öğrendikleri Döne ve Senem teyzenin doğum günü ufak bir araştırmayla tespit eden Dost Market personeli sürpriz doğum günü kutlaması hazırlayarak Döne ve Senem teyzeyi mutlu etti.

dostmar2.jpg

Geçimlerini dağdan odun toplayarak kazanmaya çalışan Döne ve Senem teyze sürpriz doğum günü karşısında duygulanarak göz yaşlarını tutamadı. Gizem Çetinkol - Gazete Ege

dostmar.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.