Belediyeye Gelmeden İnternetten de Ödeme Yapılabiliyor

Belediyeye Gelmeden İnternetten de Ödeme Yapılabiliyor

Bornova Belediyesi'nden vatandaşa vergi ödeme kolaylığı.

Bornova Belediyesi vatandaşların emlak ve çevre vergilerini ödemede sıkıntı yaşamaması için tüm önlemleri aldı. Vergisini ödemeye gelen vatandaşların işlemleri çay ikramı eşliğinde mümkün olan en kısa süre içinde bitiriliyor. Yoğunluk nedeniyle 28 Mayıs 2016 Cumartesi ve 29 Mayıs 2016 Pazar günleri de 09.00-16.00 saatleri arasında Bornova Merkez Veznesi ve Çamdibi Tahsilat Veznesi hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca vergi ödemeleri belediyeye gelmeden internet üzerinden de yapılabiliyor

 365c7a69-1c88-4c29-9f9c-ca52792b7a46

Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri birinci taksitlerinin son ödeme günü olan 31 Mayıs 2016 yaklaşırken, Bornova Belediyesi vatandaşların sıkıntı yaşamaması için tüm önlemleri aldı. Bornova Belediyesi’nin Büyükpark içindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Tahakkuk ve Tahsilat Vezneleri ile Çamdibi Pazaryeri üzerinde bulunan Çamdibi veznesi 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günleri de hizmet vermeye devam edecek.

16 vezne hizmet veriyor

Bornova Belediyesi vergilerini ödemeye gelen vatandaşları rahat ettirmek için ise özel hizmetler veriyor. Bornova’da 16 vezne aynı anda hizmet verirken vatandaşların daha az sıra beklemesi için mobil hizmet aracındaki vezneler de ödemeleri alıyor. İsteyenler vergilerini belediyeye gelmeden ‘www.bornova.bel.tr’ adresinden ‘e-ödeme' sistemiyle  internet üzerinden de ödeyebiliyor. Büyükpark içindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Tahakkuk ve Tahsilat Veznesi’ne gelen vatandaşlar, kendileri için fazladan getirtilen sandalyelerde oturarak sıralarını bekliyor. Ayrıca bekleme sırasında vatandaşlara çay ikramı da yapılıyor.

Hedef en iyi hizmeti sunmak

Bornovalılara vergi ödeme konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vergi ödeme sorumluluklarını yerine getirme konusunda özen gösteren vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için  tüm imkanları kullanıyoruz. Büyükpark içindeki Merkez vezneleri ile Çamdibi’ndeki veznemiz hafta sonu da açık olacak. Ayrıca vatandaşlarımıza internet üzerinden de ödeme hizmeti sunuyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.