Bella Hadid'den "Müslümanlık" açıklaması

Bella Hadid'den "Müslümanlık" açıklaması

'Müslüman kültüründe' yetişmesine izin verilmediği için üzgün olduğunu söyleyen dünyaca ünlü top model Bella Hadid, görüşleri nedeniyle 'birçok şirketin kendisiyle çalışmayı bıraktığını' belirtti.

Dünyaca ünlü top model Bella Hadid, anne ve babasının boşanmasının ardından California’da büyümesi nedeniyle Filistinli köklerinden kopmuş hissettiğini söyledi. "Müslüman kültüründe" yetişmesine izin verilmemesinden dolayı üzgün olduğunu belirten Hadid, "Uzun süre bu parçamı özledim ve bunu beni gerçekten üzgün ve yalnız hale getirdi. Büyürken her gün babamla birlikte olmak, ders çalışmak, ibadet etmek ve genel olarak Müslüman kültüründe yaşamak isterdim ama bu bana verilmedi” dedi.

Hadid ayrıca, "Orada yaşayan ve Filistin’i hiç özgür görmemiş yaşlılar için ve büyüyüp hala güzel bir yaşama sahip olabilecek çocuklar için Filistin’den bahsediyorum" ifadelerini kullandı.

24126.jpg

'BU DÜNYAYA MANKEN OLMAYA GELMEDİĞİMİ FARK ETTİM'

Filistin’e destek konuşmalarının moda sektöründe bazı isimlerin gözünden düşmesine neden olduğunu ve bazı arkadaşlıklarını da bu yüzden kaybettiğini söyleyen Hadid, kariyeri için görüşlerinden taviz vermek istemediğini belirtti. Hadid, "Bu dünyaya manken olmaya gelmediğimi fark ettim. Bu konumda olduğum ve konuşabildiğim için şanslıyım. Peki, bunun kötü yanı ne? İşimi kaybetmem" diye konuştu.

Hadid "Birçok şirket benimle çalışmayı bıraktı. Bazı arkadaşlarım görüşmeyi tamamen kesti. Yedi yıldır cuma akşamları evlerinde birlikte yemek yediğim arkadaşlarım bile. Şimdi beni evlerine bile almıyorlar" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.