Belma Şahin'den yeni şarkı!

Belma Şahin'den yeni şarkı!

İlk olarak 2017 senesinde “İki Cihan” isimli feat çalışmasıyla hızlı bir giriş yapan, Belma ŞAHİN, farklı yorumu, geniş ses aralığı, dramatik ve değişik ses rengiyle ile büyük beğeni toplamıştı.

2018 yılında Serdar Ortaç’ın Yapımcılığını üstlendiği, bestesi Tarık İster - Serdar Ortaç, sözü Melda Gürbey’e ait “Adı üstünde” adlı single çalışmasıyla gündeme gelmişti. Ardından yine bir sene sonra, 2019 yılında,  Tarık İster ile “Ahım Var” adlı feat parçası ile çalışmalarına devam etmişti. Seslendirdigi her sarki ile buyuk begeni toplayan BELMA ŞAHİN, ilk defa sözü ve bestesi kendisine ait “ Ve Ben…” adlı ilk tekli çalışmasıyla, tekrar dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Düzenlemesini, dillere dolanmış pek çok parçanın altında imzasını bulabileceğiniz, başarılı müzisyen Murat Yeter yaptı.  Şarkının, klip çekimini ünlü yönetmen “ Tamer Aydoğdu”nun yaptığı, çok yalın ve naif bir klip eşliğinde, “ Ve Ben… ” adlı tekli çalışma,  Emre Grafson Müzik etiketi ile 18 eylül 2020 tarihinde tüm digital platformlarda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.