Bengü'den teknolojik konser

Bengü'den teknolojik konser

Ağustos ayında İstanbula yıldız yağdıranTurkcell Yıldızlı Gecelerin sahnesinde ağırlayacağı yıldız isimlerden biri de Bengü olacak.

Ağustos ayında İstanbula yıldız yağdıranTurkcell Yıldızlı Gecelerin sahnesinde ağırlayacağı yıldız isimlerden biri de Bengü olacak. Hemen her şarkısı hit olan ve son single çalışması Sığamıyorum ile müzik listelerini alt üst eden Bengü, bugün (18 Ağustosta) sevenleriyle buluşacak. Sevilen sanatçı, enerjisi, dillerden düşmeyen şarkıları ve sahne performansıyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda unutulmaz bir konsere imza atacak.
 
Ağustos ayında İstanbullu müzikseverlerle buluşan Turkcell Yıldzlı Geceler sahnesine ağırlayacağı dev isimlerle yıldız yağmuruna devam edecek.
 
Organizasyonunu Pera Eventin üstlendiği yazın en çok ses getiren etkinliği, bugün (18 Ağustosta) Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda pop müziğin en sevilen isimlerinden Bengüyü ağırlayacak.
Hemen her şarkısı hit olan ve son single çalışması Sığamıyorum ile müzik listelerini alt üst eden Bengü, Harbiyede geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirecek.
 
Merakla beklenen konseri için hummalı bir çalışma yürüten Bengü, süprizleriyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.
 
Konsere gelemeyenler için fizy den Canlı Yayın
 
Bengü, ilk Harbiye Açıkhava konserini orada izleyemeyenler için müjdeyi şu sözleriyle verdi Bu konser benim için çok özel ve her konserim gibi emek harcanmış bir konser. Harbiye Açıkhava da bizimle olamayan herkes izlesin diye fizy uygulamasını telefonuna indiren herkes bu konseri ücretsiz olarak canlı canlı seyretme şansı yakalayacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.