Benimle delirir misin?

Benimle delirir misin?

Komik bir aşk hikayesi

 

Televizyon ekranlarından ve beyaz perdeden tanıdığımız ünlü oyuncu Necmi Yapıcı yönetmenliğini de üstlendiği ‘Benimle Delirir Misin?’ oyunuyla gerçek hayatta da eşi olan Nihan Durukan Yapıcı ile İzmirli sanatseverlerle buluşmaya geliyor. 24 Ekim’de Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) Mine Artu’nun kaleme aldığı iki perdelik komedi oyunuyla evlilik kurumunun tirajikomik tarafları izleyenleri kahkahaya boğacak.

KOMİK BİR AŞK HİKAYESİ

Bir evlilik ve aşk aranjmanı... Evlilik yeminleri, güzel aşk sözcükleri ile başlayan, evlilik seremonisinden delilik rapsodisine uzanan trajikomik bir sürecin ele alındığı oyunda nikah masasına gömülen bir aşkın ardından bir kadın ve erkeğin kendilerini aklama ve yanlışlarını saklama çabaları anlatılıyor. Tiyatro yazarı Mine Artu'nun kaleminden Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı'nın muhteşem yorumuyla kaçık bir aşk hikayesine dönüşen oyun bol bol gülmeyi garantiliyor. Sadece bir kaç saat delirmeye varım diyenler, mutsuz kadınların, mutsuzluk veren kayınvalidelere, mutsuz kocaların da “Eee artık evlenme vaktin geldi de geçiyor” diyen babalara dönüştüğü trajikomik bir dünyayı bir kez daha keşfetmek isteyenler bu oyunu kaçırmasın.

GÜLMEYE DOYACAKSINIZ

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Anasanat Bölümü Oyunculuk mezunu olan Necmi Yapıcı uzun bir aradan sonra memleketinde sahneye çıkacak ve İzmirli tiyatroseverlerle buluşacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yapıcı, “Oyunumuz interaktif bir oyun, seyirciyle birlikte oynayıp güleceğiz. Herkesi bu komik ve eğlenceli oyunumuza bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.