Benzin'e Bu Gece Zam Geliyor

Benzin'e Bu Gece Zam Geliyor

Benzine bu geceden itibaren zam geliyor

Akaryakıt dağıtım şirketleri bu gece 24.00'dan itibaren geçerlilik kazanmak üzere benzin litre fiyatına ortalama 9 kuruşa varacak şekilde zam yaptı. Zammın ardından benzin fiyatı İstanbul'da ortalama 4,39 liradan 4,48 liraya, Ankara'da 

ortalama 4,43 liradan 4,52 liraya, İzmir'de ise ortalama 4,41’den 4,50 liraya yükseldi. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde motorine zam gelmişti

Bu yılın Ağustos ayı içerisinde bir zam bir indirim gören motorine yine zam geldi. 13 Ağustos'ta 8 kuruşluk zam gören motorinin bugün 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere tekrar zamlanmasıyla beraber motorin fiyatları ortalama olarak Ankara'da 3,76 liradan 3,83 liraya, İstanbul'da 3,71 liradan 3,78 liraya, İzmir'de ise 3,74 liradan 3,81 liraya yükselmiş oldu. Gece 24.00'dan itibaren geçerli olacan motorin zammı dağıtım firmaları tarafından belirlenen fiyatlar, rekabet ve piyasa serbestisi nedeniyle yerleşim bölgesi ve şirketlerin tercihlerine göre değişiklik görebilir.

Motorin daha önce de 13 Ağustos gecesi 24.00'dan itibaren geçerli olmak üzere litre başına ortalama 8 kuruş zam yapılmıştı.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.