BERAT BÜYÜKADA 'dan yeni albüm

BERAT BÜYÜKADA 'dan yeni albüm

Hayranları için DJ koltuğundan inip rap müzik söyleyerek gündeme gelen Berat Büyükada yeni albümünü Twitter hesabından söz verdiği gibi 01.02.2017 tarihinde çıkardı.

"Dreams" olan albümün adı I-Tunes, Spotify gibi tüm müzik marketlere dinleyecilere sunuldu ve sosyal medya hesaplarından yoğun ilgi gördü.Ankara'da yaşayan Berat Büyükada,  kendisine olan öz güveni ürettiği müziklerin daha yüksek seviyelere  gelmesi için ön planda !
Yeni eserleriyle tüm Elektronik müzik ve Rap müzik dinleyicilerine farklı tarzla, farklı duygular hissettirme planı içerisinde..Albümünde herkesten farklı olarak hem Elektronik müzik türü aynı zamanda sözlerini ve müziği kendisine ait olan rap müzik şarkıları yer alıyor.
Farklı çalışmalarla dinleyicilerinin ilgilisini çeken Berat Büyükada, Twitter hesabından yaklaşık 130 bin hayrana erişti. Hesabından gelen yoğun ilgi ve istek üzerine Twitter hesabından temmuz ayında Antalya'da konser vereceğini açıkladı.
DJ olarak ve aynı zamanda tekrardan hayranlarının karşısına çıkıp rap söylemeyi planlayan Berat Büyükada Rap müzik kültüründe de tekrardan göz önünde olmayı planlıyor.Berat Büyükada açıklama yaptı " Beni dinleyen kişiler hangi tarz müziği seviyorsa o tarz müzik üretirim. Beni dinleyenlerin beğenisi her şeyden önemlidir. Üreteceğim müziklerde ve sahne alacağım konserlerde Elektronik müzik ve Rap müziklerimi dinleyenlere sunacağım. Dinleyen herkese teşekkürler.." dedi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.