Bergama Belediyesi'nden öğrencilere moral motivasyon desteği

Bergama Belediyesi'nden öğrencilere moral motivasyon desteği

LGS'ye girecek olan Ortaokul 8.’nci sınıf ile YKS'ye girecek olan lise 12.’nci sınıf öğrencileri ve ailelere yönelik moral motivasyon buluşması düzenleniyor. 

Bergama Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 10-11 Haziran 2020 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte uzmanlar ve müzisyenler öğrenci ve aileleriyle bir araya gelecek. Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) fiziki mesafe kuralına uygun olarak 10 Haziran 2020 Çarşamba günü iki oturum halinde yapılacak olan etkinliğin ilk bölümünde saat 11.00’de Liselere Geçiş Sınav’na (LGS) girecek olan ortaokul 8.’nci sınıf öğrencilerine, aynı gün saat 14.00’de ise Yükseköğrenim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan lise 12.’nci sınıf öğrencilerine sınav süreci ile ilgili merak edilenler hakkında bilgilendirme, kaygı ile baş etme yöntemleri ve müzik dinletisi yer alacak. 11 Haziran Perşembe günü saat 12.30’da düzenlenecek üçüncü oturumda ise bu kez anne ve babalar için ‘Sınav Döneminde Destekleyici Anne ve Baba Olmak” konulu seminer yapılacak. 

motivasyon2.jpeg

BAŞKAN KOŞTU “ÖĞRENCİ VE AİLELERİNİ ETKİNLİĞE BEKLİYORUZ”

Koronavirüs dolayısıyla fiziki mesafeye uygun ve maskeli bir şekilde düzenlenecek olan etkinliğe sınava girecek olan öğrenci ve ailelerini davet eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs dolayısıyla sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte çocuklarımızda sınavlarına zorlu olsa da hazırlandılar. Biz de belediye olarak sınavların yaklaştığı bugünlerde öğrencilerimizin, anne ve babalarının yanında olmak için böylesi bir etkinliği düzenledik. Sınavlara girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.