BERGAMA TİCARET ODASI’NDA SEÇİM HEYECANI SÜRÜYOR

BERGAMA TİCARET ODASI’NDA SEÇİM HEYECANI SÜRÜYOR

Bergama, Dikili ve Kınık’taki iş dünyasının temsilcisi konumunda olan Bergama Ticaret Odası’nda (BERTO) Meclis Üyeliği ve Meslek Komitesi Üyeliği seçimleri, 11 Nisan Çarşamba günü Odanın yeni binasında gerçekleştirilecek.

Toplam 1975 üyenin oy kullanması beklenen seçimlerde sekiz meslek komitesinde görev yapacak üyeler ve Meclis Üyeleri belirlenecek.  


Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, son beş yılda yapılan çalışmaları, seçim döneminde ulaştıkları tüm üyelere anlattıklarını ve bölgenin gelecek vizyonunda Oda’nın aldığı rolü vurguladıklarını belirterek, “Görev yaptığımız dönemde üç ilçede özverili, değer yaratıcı pek çok çalışmaya imza attık. ‘Ben’ yok, ‘Biz’ varız dedik. Katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim modelini belirledik. 93 yıllık geçmişi ile Cumhuriyetimizin ilk Ticaret Odalarından biri olan Bergama Ticaret Odası, 2 Nisan’da hizmete açtığımız yeni binasında üyelerimize çok daha verimli ve hızlı hizmet verebilecek” dedi. 

“HEDEF E-ODA”

Göreve gelmeleri halinde yeni dönemde ilk hedeflerinin BERTO’nun A tipi akreditasyon seviyesine ulaşması olduğunu söyledi. Yeni binanın sunduğu teknolojik olanaklarla E-Oda ve E-Arşiv sistemini süratle hayata geçirmek istediklerini vurgulayan Ürper, BERTO’nun tüm üyelerinin 11 Nisan’da oylarını vererek, Oda’nın geleceğine katkı koymalarını istediklerini sözlerine ekledi. 
 

Fikret Ürper sözlerini şöyle sürdürdü: 
 

“Bölgemiz; dünyanın en verimli ovalarından birine sahip olması ile tarımın, eşsiz Asklepion ve Akropol ile tarih turizminin, sahil beldelerimiz ile deniz-kum-güneş turizminin, ticaretin, hizmet sektörlerinin, sanayinin, lojistiğin ve enerji sektörünün bir arada ve birbirini engellemeden büyüyebileceği ender yerleşim birimlerinden biri. Çok değil on yıl içinde bambaşka bir Bergama göreceğiz. Bölgemizde yapılacak her yatırımın, her tesisin insanımıza, çevremize, doğamıza duyarlı ve katma değeri yüksek olmasını önemsiyoruz. BETO’nun, bölgenin gelecek vizyonunu belirleyen, kalkınmasına olumlu katkıda bulunan, milli irade temsilcilerine eşit uzaklıkta ve yakınlıkta durmayı ilke edinen tavrımız; göreve yeniden geldiğimiz takdirde tavizsiz şekilde sürecek” 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.