Bergama'da 2024'ün ilk Olağan Meclisi toplandı

Bergama'da 2024'ün ilk Olağan Meclisi toplandı

Bergama Belediye Meclisi, 2024'ün ilk Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Bergama Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı Başkan Hakan Koştu yönetiminde gerçekleşti. Aralık ayı meclis toplantısına ait tutanakların okunmasıyla başlanan toplantıda Başkan ve meclis üyelerince gündeme ilave edilen önergeler görüşüldü.

Başkan Koştu, verilen soru önergelerine cevaplar konusunda tatmin olmayan İyi Partili Meclis Üyeleri’ne "Yan yana oturuyorsunuz ama birbirinizden haberiniz yok, aynı önergeyi veriyorsunuz" dedi. Sayıştay Raporu’ndan kopyala yapıştır yaparak aynı gruptan aynı önergeyi veren İyi partili meclis üyelerine karşı Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Bu raporun önerge olarak verilmesi bir yandan da faaliyet raporlarımız oluyor. Sayıştay raporundaki bulgular, tüm belediyelerde bulunan eksikliklerin olduğu rapordu. Yapılan onca işe rağmen Sayıştay Raporu’nda herhangi bir mali ve hukuki sorumluluk bulunamamıştır. Sayıştay Raporu ile ilgili maddelerdeki eksikliklerin tamamı düzeltilip Sayıştay’a raporlanmıştır.

bergama-ocak-ayi-meclis-1-1.jpeg

HAKAN KOŞTU, MUHALEFETE SEÇİM TÜYOSU VERDİ

İnönü Caddesi ile ilgili devamlı aynı önergeyi gündeme getiren İyi Partili Meclis Üyeleri’ne Hakan Koştu’nun cevabı sert oldu. Yüzbinlerce m2 yol ve asfalt yaptıklarını söyleyen Hakan Koştu, İnönü Caddesi’ndeki 300 metrelik kısmında yapı malzemeleri ile kusur bulan muhalefet meclis üyelerine çok önemli bir seçim tüyosu verdi. İnönü Caddesi ile ilgili seçim broşürlerinde vaatte bulunmayı tavsiye eden Hakan Koştu, “Göreve gelir gelmez millete burayı söktüreceğinizi söyleyin” dedi. İnönü Caddesi ile ilgili itiraz sürecinin halen devam ettiğini söyleyen Hakan Koştu, Bergama’yı güzelleştirmeyi devam edeceklerini söyledi.

“SİZİ MİLLETE ŞİKÂYET EDECEĞİM”

5 yıl boyunca yapılan tüm hizmetleri mahkemeye, üst kurullara ve CİMER’e şikâyet ederek tüm projelerin sekteye uğramasını istediklerini söyleyen Hakan Koştu, “Hizmetlerimizi nispeten yavaşlatmayı başarsalar da projeleri tamamlayıp hizmete alacağız. Artık zaman sandığı gitme zamanı bende bu yaptıklarınızdan dolayı sizi millete şikâyet edeceğim. 5 yılda 4 defa denetimden geçtik, şimdi millete hesap verme zamanı, seçim süreci içerisinde herkes yaptıklarının hesabını verecek siz de yapmadıklarınızı ve yaptırtmadıklarınızın hesabını vereceksiniz. Bu hizmet size fazla geldi anlıyoruz, bizim vatandaşımıza yapacağımız daha çok hizmet var” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.