BERGAMA'DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

BERGAMA'DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeline “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verildi.

Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik işlerinde daha kaliteli ve iyi hizmet vermek amacıyla personeline “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verdi.

Bergama Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim toplantısında çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların hak ve sorumlulukları, iş kazalarını önlemek, iş ekiplerinin güvenli kullanımı ve iş yerlerindeki tehlikelerden korunma konuları işlendi.

Yapılan eğitim çalışması ile ilgili bilgi veren Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Muhammed Ashour; “Bergama Belediyesi olarak bu tür eğitimlere önem veriyoruz. Personelimizin görevdeyken iş sağlığı bizim için çok önemli” dedi.

Bu tür eğitim çalışmalarının öncelikli olarak çalışanları korumayı amaçladığını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise, bu sayede olası kazalarında önüne geçilebileceğini ifade etti. Başkan Gönenç; “Eğitim çalışmasında, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların hak ve sorumluluklarının yanı sıra iş kazalarını önlemek ve iş yerlerindeki tehlikelerden korunma konuları işlendi. Çalışanlarımızın güvenilir ortamda daha verimli çalışabilmesi ve sağlık koşulları bizim için çok değerli” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.