BERGAMA'DA MAHALLE MUHTARLIKLARI TÜRK BAYRAĞI İLE DONATILDI

BERGAMA'DA MAHALLE MUHTARLIKLARI TÜRK BAYRAĞI İLE DONATILDI

Bergama Belediyesi, Cumhuriyetimizin 94’üncü yıl dönümü nedeniyle Bergama’da ki tüm muhtarlıklara Türk Bayrağı ve Atatürk posteri dağıtımı yaptı.

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle muhtarlıklara gönderilen 2 x 3 büyüklüğündeki Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin dağıtımı Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. 119 kırsal ve 18 merkez olmak üzere toplam 137 mahalledeki muhtarlara dağıtılan bayraklar, mahalle muhtarları tarafından memnuniyetle karşılandı. Bergama Belediyesi’nin bu anlamlı hediyesi nedeniyle muhtarlar Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e teşekkür etti.

Bayrak dağıtılması ile ilgili teşekkür eden Aziziye Mahallesi Muhtarı Osman Özdeş; “Türk Bayrağı bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, Cumhuriyetimizin sembolüdür. Bayrağımız bizim baş tacımızdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı ve yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağımızı mahallelerimizi bayraklara donatarak göstereceğiz. Cumhuriyetimizin 94’üncü yılında bu değerli hediyeden dolayı Bergama Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e teşekkür ediyoruz" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.