Bergama’da parklar çocuklarla doldu

Bergama’da parklar çocuklarla doldu

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle evlerinde olan 0-14 yaş arası çocuklar yaklaşık iki ay sonra ilk kez dışarı çıktı. Parklar eskisi gibi çocuk sesleri ile dolup, taştı.

Bergama genelinde bulunan bütün parklar çocuklara verilen sokağa çıkma izni ile bir anda şenlendi. Uzun bir aradır çocuk sesine hasret kalan sokaklar ve parklar, yeniden geleceğimizin teminatı çocuk sesleriyle şenlendi.

KORONAVİRÜS VE HİJYEN İÇİN PARKLAR YENİDEN DEZENFEKTE EDİLDİ

Kontrollü sokağa çıkma izni öncesi ilçe genelinde bulunan bütün parkları peryodik olarak dezenfekte eden Bergama Belediyesi Ekipleri, parkları tekrar yıkayıp dezenfekte ederek çocuklar için hazır hale getirdi.

0-(13)-027.jpg

BAŞKAN KOŞTU; “ÇOCUK SESLERİNİ ÖZLEMİŞTİK”

Yaklaşık iki aydır tek bir çocuğun bile dışarıda, sokakta ve parklarda olmayışının özlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Çocuklarımızın sesi dünyamızın ayrılmaz bir parçası. Bu süreçte bu olguyu daha iyi anlamış olduk. Yarınımızın teminatı çocuklarımızı sevgi ve hoşgörü ile büyütmeye çok özen göstermeliyiz. Biz de belediye olarak günler öncesinde parkları ve oyun gruplarını hep dezenfekte etmeye başlamıştık. Koronavirüs illeti için alınan tedbirlerin ilk gününden beri kamusal alanlar gibi parklarımızı da yıkayıp dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımız için ne yapsak azdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.