Bergama’da temizlik araçları yenilendi!

Bergama’da temizlik araçları yenilendi!

Bergama’da 2020 yılında ilçe temizliğinin daha sağlıklı ve düzenli yapılması için araç filosunu güçlendirme ve yenileme çalışmasını tamamladı. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna güç katıldı. Başkan Koştu, “Daha temiz bir Bergama için var gücümüzle çalışıyoruz. Temizlik işlerimizin araç filosunu daha temiz bir Bergama için güçlendirdik. Yeni bir hizmet anlayışıyla tertemiz bir Bergama için çalışacağız” dedi.

Yeni araçlar geçtiğimiz ay gerçekleştirilen temizlik ihalesi sonrası önceki gün  Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim alındı. Yeni araçlar toplu bir şekilde hareket ederek Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Burada yeni araçlarını teslim alan temizlik işçileri iş başı yaptı. 

filo1.png

BAŞKAN KOŞTU; “ÇÖP İŞİ ÖNEMLİ, ÇOK CİDDİ ÇALIŞALIM”

Bergama’da tertemiz cadde ve sokaklarda yaşamanın bütün vatandaşların en temel haklarından birisi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Koştu, “Çöp işi önemli. Tüm işçi arkadaşlarımızın işini önemseyerek yapmaya devam etmesini istiyoruz. Çalışma araç ve gereçlerinizi yenilemedeki gayemiz daha rahat çalışmanız ve sizlerde dahil içerisinde yaşadığımız Bergamamızı tertemiz yapmaya özen göstermeniz içindir” dedi.

BAŞKAN KOŞTU; “BERGAMA’DA 2020 ÇEVRE YILI FARKINI ORTAYA KOYACAĞIZ”

2020 yılının Bergama’da çevre yılı olarak ilan edildiğine dikkat çeken Başkan Koştu, “2020’yi özellikle atık geri dönüşüme dikkat çekmek ve vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek için çevre yılı olarak ilan ettik. Bir yandan geri dönüşüme dikkat edeceğiz. Bir yandan da biz belediye olarak tertemiz cadde ve sokakları olan bir Bergama için çalışacağız. Hedefimiz doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapacağımız yeni yollar, kaldırımlar ve çevre düzenlemeleri ile Bergama’ya yakışan bir vitrin oluşturmak. Bu yöndeki hazırlıklarımız süratle devam ediyor” dedi. Başkan Koştu temizlik işleri filosunun  22 çöp kamyonu, kaldırım, cadde ve sokak yanları temizliği için 1 hamarat süpürge, ibadethanelerin temizliği için 1 adet çok fonksiyonlu araç, hijyen için 1 konteynır yıkama aracı, 1 vidanjör, 1 büyük yol süpürme ve 1 moloz taşıma ile Bergama’ya hizmet edeceğini söyledi. Ayrıca tüm araçlar ‘Daha Temiz Bir Bergama’, ‘Türkiye’nin En Güzel Şehri İçin Çalışıyoruz’, gibi sloganların yer aldığı çevre ve temizlik konusunda vatandaşların dikkatini çekecek görsellerle kaplandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.