Bergama'nın Dış Mahallerinde Çalışmalar Sürüyor

Bergama'nın Dış Mahallerinde Çalışmalar Sürüyor

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Başkan Yardımcısı Ümit Atlam ile birlikte Büyükşehir yasası ile köylerden dönüşen mahallelerde yapılan çalışmaları denetledi.

Yapılan çalışmalar doğrultusunda muhtarlardan bilgi alan ve vatandaşlarla sohbet eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “İlçemize bağlı köylerden dönüştürülen 114 dış mahalle ile 5 beldemizde çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. 18 Merkez mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Bu doğrultuda bizde mahalle turlarına devam ediyor, vatandaşlarımızla görüşerek sorunları yerinde tespit ediyoruz. Muhtarlarımızla da bilgi alış verişinde bulunarak planlamalarımızı büyükşehir ile birlikte yapıyoruz. Tespit edilen sorunları gücümüz oranında, eşit ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.


ULAŞIM YOLLARI YAPILIYOR


Yapılan çalışmalarda ise Hacılar-Tırmanlar ve Hacılar-Akçenger arasında asfalt çalışması ile 14 km ulaşım yolları yapıldı. Kaleardı Caber Mahallesi’nde 1 km’lik ulaşım yolu dolgusu ile köy içerisinde bulunan sokaklar kilit parke taşı ve köy hayırlarında kullanılmak üzere alan düzenlenmesi de bitirildi. Gökçeyurt Mahallesi’nde 5 km’lik ulaşım yolu dolgusu, Tırmanlar-Akçengel arasındaki 4 km’lik ulaşım yolu, Alibeyli-Göçbeyli asfaltına bağlanan ara yol dolgusu tamamlandı. Ayrıca Göçbeyli ve Zeytindağ’da bulunan Atatürk Heykellerinin de bakım ve onarımları yapıldı.


Ayaskent, Bölcek, Göçbeyli, Yenikent ve Zeytindağ’da bulunan döşeme ve granit parke taşlarının sökük ve bozuk olan yerleri ise sırasıyla yapılıyor. Yenikent-Aşağıkırıklar-Süleymanlı ve Ovacık arasındaki ulaşım yolu sıcak asfalt çalışması ile Yenikent-Aşağıkırıklar ova yollarının sertleşmesi için kireçleme çalışmaları da devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.