Berk Ural'dan "Yalnızlık Marşı"

Berk Ural'dan "Yalnızlık Marşı"

"Yalnızlık Marşı" adlı şarkıyı itunes & spotify'da paylaşacağını duyurdu...

Twitter'dan "Yalnızlık Marşı" adlı şarkıyı itunes & spotify'da paylaşacağını duyuran Berk URAL'ın aynı zamanda nisan ve mayıs ayına yeni şarkılarla giriş yapması bekleniyor.

Bunun yanı sıra twitter'da yalnızca "berkural95"in resmi hesabı olduğunu söyleyerek diğer hesaplara itibar edilmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

"Elbette yakında gelecek olan "son damla 6; seriye veda" şarkısınında şuan bitmeye yaklaştığını söyleyebilirim." diyerek takipçilerine gizli mesajlar bırakmayı'da ihmal etmiyordu.

Az bilinen ve küçük ama öz bir kitleye sahip olan rap sanatçılarından biri olarak kabul edilen Berk, bir dönem en büyük türkçe rap dinleme platformu olan "Türk Rap FM" radyosun'da da yayıncılık yapmış olup, şimdiler 'de "Risk Yapım" adlı şirketin başında bulunan isimdir.

Son olarak belirtmek isterim ki; "Ben aynı zaman'da Vevo 'da bulunan sayılı türkçe rap sanatçılarındanım fakat bununla övünmüyorum, övündüğüm yanım her zaman hayatımda yaşadığım şeyleri değiştirmeden yazıp o hissi sizlere yansıtabilmektir ki bunu övünebileceğim şarkı serisi olan 'son damla' ile başardığıma inanıyorum." diyerek sözlerini bitirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.