Berkant İncekara partisinden istifa ederek Başkan Yetişkin'e destek verdi

Berkant İncekara partisinden istifa ederek Başkan Yetişkin'e destek verdi

Demokrat Parti Seferihisar Belediye Başkan adayı Berkant İncekara, partisinden istifa ederek Başkan ve Başkan adayı İsmail Yetişkin'e destek verdi.

Demokrat Parti Seferihisar Belediye Başkan adayı Berkant İncekara partisinden istifa ederek Seferihisar Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı İsmail Yetişkin’e destek verdi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLAN SOSYAL BELEDİYECİLİK VAR”

Bir basın açıklaması düzenleyen Berkant İncekara Seferihisar’da güçlü bir sosyal belediyecilik olduğunu belirterek: “Seçim çalışmalarımıza başladıktan sonra vatandaşlarımız ile buluşmalarımızda şunu gördük. Seferihisar’da belki de tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir sosyal belediyecilik yapılmakta. Bu ilçede yaşayan, belediyenin kapısını çalan ya da muhtarların ve STK’ların belirlediği her bir bireyin yanında başkanı var” dedi.

“BAŞKAN İSMAİL YETİŞKİN KAZANACAK”

Berkant İncekara açıklamasının devamında: “Seferihisar’da sosyal belediyecilik kazanacak. Seferihisar’da halkçı Belediye Başkanı İsmail Yetişkin kazanacak. Seferihisar’da Seferihisar halkı kazanacak. Seferihisar’da özgürlük kazanacak. Seferihisar’da sevgi kazanacak. Seferihisar’da kardeşlik kazanacak” dedi.

img-20240319-131015-740x420.jpg

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Ben Berkant İncekara ve değerli ekibim 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve Belediye meclis üyeliği adaylıkları için yola çıktık. Bizim.secim sloganımız bildiğiniz üzere 'elinde işin, evinde aşın, yanında başkanın olsun' olarak belirlendi ve Seferihisar’a olan sevgimiz ile bu ilçeye daha fazla neler katabiliriz isteği ile aday olduk.

Seçim çalışmalarımıza başladıktan sonra vatandaşlarımız ile buluşmalarımızda şunu gördük. Seferihisar’da belki de tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir sosyal belediyecilik yapılmakta. Bu ilçede yaşayan, belediyenin kapısını çalan ya da muhtarların ve STK’ların belirlediği her bir bireyin yanında başkanı var. 11 bin 870 defa evde bakım hizmeti. Hasta vatandaşlara hizmetin yanı sıra evlerinde fizik tedavilerinin yapılması. Ayrıca gerek maddi durumundan dolayı gerek sağlık sorunlarından dolayı evinde aşı kaynamayan kimse yok. Seferihisar Belediyesi 153 bin öğün, bakın özellikle vurguluyorum 153 bin öğün sıcak yemek hizmeti veriyor ve vermeye devam ediyor. İhtiyacı olan herkese medikal malzeme, bebeklere mama ve bez, soba yakana odun kömür, kirasını ödeyemeyene kira desteği, okula giden tüm öğrencilere kırtasiye desteği, yaşlılara evine kadar gidip berber hizmeti ve daha pek çok saymakla bitmeyecek sosyal yardım. Biz böylesine sosyal belediyecilik yapan bir belediyenin yalan söyleyerek arkasından siyaset yapamayız. Eleştireceğimiz ne vardı. Yollar yapılmadı. Ama öyle bir gerçekle yüzleştik ki bu ilçede ilk kez bir yürekli başkan çıkıp, makyaj ile ilçeyi süslemek yerine taşın altına elini sokmuştu. 40 yıldır ilçede Asbestli borular yüzünden hastalanan halka sağlık getirmeyi tercih etmişti. Bir yandan kısa süre içerisinde 50.000 bandının üstüne çıkan nüfusa yetebilecek altyapıyı hazırlarken bir yandan da 40 yıllık kanayan yara asbestli kanserojen boruları değiştirmeyi tercih etmişti. Bugün belki hepimiz yapılan yol çalışmaları kazılar yüzünden şikayet ediyoruz. Ama tüm belediye başkan adayları gibi biz de biliyoruz ki yapılması gereken buydu. Kimse bir başkanı altyapıyı yenilediği için suçlayamaz tam tersi takdir etmelidir. Ayrıca hayvanseverliği çevre dostu olması binlerce metrekare Park oluşturması, sokak hayvanları için başlattığı kampanyalarla mama yardımlarında çığır açması bunu da vesile ederek atık yağları geri dönüşüme yolluyor olması sadece alkışlanır.

Şimdi sırada Seferihisar’ı daha da güzelleştirme zamanı. Ben projelerimle Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve ekibine destek olmaya geliyorum. Belediye başkanımız İsmail yetişkin üst yapıyı tamamlayarak yollarımızı yaparken ayrıca sosyal tesisler ve projeleri gerçekleştirirken biz de ilçedeki mandalinadan lavantaya, hayvancılıktan her türlü üretilen tarım ürününü dünyaya tanıtmak pazarlar bulmak burada yaşayan çiftçinin yüzünü güldürmek için projeler üreteceğiz. Goca başkana destek vereceğiz. Ben Berkant İncekara gümrük müşaviri olarak siz Seferihisar halkına artık hep birlikte Seferihisar için çalışacağımız müjdesini vermek istiyorum. Ben ve ekibim Seferihisar halkı tarafından çok sevilen ve Goca Başkan olarak gönüllerde taht kuran Sayın İsmail yetişkine ve ekibine destek veriyoruz. Ben Berkant İncekara olarak tüm seçmenime sandıklara gittiklerinde yüreği kocaman bizim gibi vatansever Goca başkan İsmail Yetişkin ve Cumhuriyet Halk partisini tercih etmelerini istiyorum.
Biz yıllardır her zaman el ele vererek bu ülkede AK Parti’nin ve onun getirdiği dayatmaların önüne geçebilmek için birlikte siyaset yaptık. Bugünden sonra da AK Parti ya da onun doğurduğu 2 dönem AK Partili olarak aday çıkıp şimdilerde tanıtım lansmanlarında garip ama bizi şaşırtmayan hem hükümet odaklı hem başka odaklı projeler sunan adayın bu ilçe için sağlıklı bir gelecek temini görmüyoruz.
AK Parti ve AK Parti’nin doğurmuş olduğu bazı güçleri bu ilçede hep birlikte sandığa gömeceğiz.
Birlik ve beraberlik içerisinde bugünden itibaren belediye Başkanımız İsmail Yetişkin ile birlikte kol kola yürüyeceğimizi saygılarımızla tüm Seferihisar halkına ilan ediyoruz.

Seferihisar’da sosyal belediyecilik kazanacak. Seferihisar’da halkçı Belediye Başkanı İsmail Yetişkin kazanacak. Seferihisar’da Seferihisar halkı kazanacak Seferihisar’da özgürlük kazanacak. Seferihisar’da sevgi kazanacak. Seferihisar’da kardeşlik kazanacak."

ismail-yetiskin2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.