Berkay rekor üstüne rekor kırıyor

Berkay rekor üstüne rekor kırıyor

Bu yazın en çalışkan isimlerinden Berkay rekor üzerine rekor kırıyor.

Bu yazın en çalışkan isimlerinden Berkay rekor üzerine rekor kırıyor. AraBest adını verdiği albümünün hemen arkasından yaza özel şarkısı Uygun Adım ile iyi bir çıkış yakalayan Berkay dijital ve satış listelerinde ilk 5 e yükseldi.

Zirvedeki yerini koruyan Berkay başarısını kimseye kaptırmıyor.  20 günlük Amerika tatili sonrası bayramı çalışarak geçiren Berkay İstanbul'dan başlayan konser maratonuna Antalya, Çeşme, Eskişehir ve Bodrum ile devam etti. Beş günde beş konseriyle tam 15 bin kişiye seslenen Berkay, binlerce izleyicisine unutulmaz anlar yaşattı.  

Konser turnesinin finalini Hadisenin Bodrum Yalıkavakta  açtığı La Plaj'da yapan Berkay, bu mekanda ilk konser veren sanatçı oldu. Konserinde Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanrım ve Gel Gel gibi sevilen şarkılarını ard arda söyleyen ünlü şarkıcı daha sonra arabesk şarkılara geçti. Beni Benden Alırsan, Hani Bekleyecektin, Kaç Kadeh Kırıldı, Nasip Değilmiş  gibi şarkılarını La Plajı dolduran dinleyicileriyle bir ağızdan söyleyen Berkay muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 

Gazetecilerle konser öncesi sohbet eden Berkay'a daha önce söylediği "Bir gün herkes Berkay dinleyecek" cümleleri hatırlatılınca Evet Bir gün herkes Berkay dinleyecek diyorum. Ve amacıma ulaşmak için ben ve ekibim durmaksızın çalışıyoruz. Şehir şehir dolaşıyorum. Allah nefes verdikçe de bu böyle olacakÇünkü benim işim iyi şarkı söylemek" cümleleriyle cevap verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.