Berkay, Turkcell yıldızlı geceler konserinde!

Berkay, Turkcell yıldızlı geceler konserinde!

Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri Turkcell Vadi Açıkhava’da sezonun açılışıyla seyircilerle buluştu. Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinin konuğu ise Berkay oldu.

Alkışlar ve ıslıklar eşliğinde sahneye çıkan sevilen sanatçı Berkay, “Gelenler, gelmeyenlere, bilenler, bilmeyenlere anlatsın. Hiç birimizin keyfi yerinde değil biliyorum. Ama ben bu kısa süre içinde size her şeyi unutturacağıma söz veriyorum. Bütün o sıkıntıları bir kenara bırakmanızı istiyorum. İki saat boyunca bana emanetsiniz. Kafanıza takılan her şeyi lütfen bırakın' diye konuştu.

ekran-goruntusu-2021-08-03-092114.png

Dünden, bugüne kadar hit olmuş şarkıları dışında sahne de söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuvarı, sahne şovuyla beğeni toplayan Berkay enerjisiyle İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşattı.

İki saat sahnede kalan Berkay, hayranlarının yoğun isteği üzerine yeniden sahneye döndü. Berkay , ‘Karnaval’ şarkısını seslendirdikten sonra teşekkür ederek konserini sonlandırdı.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserinde kendisine eşlik eden 15 kişilik orkestrası ile Berkay, 5 Eylül Bursa Açıkhava Tiyatrosu, 8 Ekim İstanbul Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konserlerine devam edecek.

KIZI İÇİN SÖYLEDİ

Berkay’ın büyük kızı Arya , annesi ile birlikte izleyiciler arasındaydı. Arya’nın en sevdiği şarkı Deli Et Beni'yi söylen Berkay’ın kızı ile olan diyalogları seyircinin beğenisini topladı.

ekran-goruntusu-2021-08-03-092130.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.