BERKAY YAĞIZ AGENCY & EVENT 1. YAŞINA GİRDİ

BERKAY YAĞIZ AGENCY & EVENT 1. YAŞINA GİRDİ

16.08.2018 Yılın'da imzaları atılarak,20 senelik dost olan Nazmi YILMAZ ve Berkay YAĞIZ tarafından kurulan şirket 1. Yaş gününü akrabaları ve yakın dostları ile Çiğli'de Özel bir Hotel'de kendileri hazırladıkları Organizasyon ile kutladılar.

Kurulduğu ilk günden beri her gün çok sayıda kişiye iş imkanı sağlayan Firma hedeflerinin daha büyük olduğunu ve çıktıkları yolda beklediklerinden daha iyi şekilde ilerlediklerini belirtti.Şirket ortağı Nazmi YILMAZ işlerinin sadece Ajans olmadığını belirterek Ege bölgesi genelinde çok sayıda Hotel'e personel sağladıklarını ve özel davetlerde kendi bünyesinde bulunan geniş ekipman hizmetleri ve kendisine ait personelleri ile anahtar teslim organizasyon hizmetleri verdiklerini belirtti.

Şirket sahibi Berkay YAĞIZ Şirket'in ismi İzmir'de geniş bir çevreye sahip olduğum için kendi adım olmuştur ve marka yolunda ilerlemektedir ama bunu tek başıma değil arkamda ki çok büyük çalışma arkadaşım ile yapmaktayım diyerek yeni projelerinin taşımacılık sektörü olduğunu belirterek kısa zaman içinde yeni projeler ile karşımız da olacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.