Berkay'dan Bostancı'da muhteşem konser

Berkay'dan Bostancı'da muhteşem konser

Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden , Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en üretken isimlerinden Berkay dev bir prodüksiyon ile önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı

Özel tasarlanmış dev sahnesi, 13 kişilik orkestrası ve 12 dansçısıyla Bostancı Gösteri Merkezi’nde harika bir konser veren Berkay binlerce hayranıyla birlikte unutulmaz bir geceye imza attı.

Kış konserleri serisinin son ayağı olan Bostancı Gösteri Merkezi konserinde “Biz bugün kışa veda ediyoruz ve yaz sezonunu açıyoruz” diyen Berkay konserine “İnanırım” şarkısıyla başladı. Berkay, eski ve yeni şarkılarını Bostancı Gösteri Merkezi ‘ni dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Hatice Gökçe imzalı iki farklı kostüm giyen Berkay seslendirdiği şarkılarla geceye imza attı…

Arabesk Rüzgarı

Geçtiğimiz yıllarda çıkardığı arabesk albümüyle kendine farklı bir kitle yaratan Berkay Taburcu, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, Sen Varsın, Gel Gel, Benim Hikayem, Yaz, Ey Aşk, gibi sevilen şarkılarından sonra arabesk şarkılara geçti. “Ağla Gözüm, Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş” şarkılarıyla arabesk rüzgarına kapılan seyirciler, konserin ikinci yarısında ise Berkay’ın enerjisiyle ayağa kalkarak durmadan dans etti.

İlk defa RAP söyledi

Berkay, Bostancı seyircisine bir de büyük sürpriz yaptı. Önümüzdeki günlerde çıkacak olan Yıldız Tilbe ve Ahmet Selçuk İlkan’ın albümlerinde seslendirdiği şarkıları ve repertuvarına yeni aldığı RAP şarkıyı  ilk defa seslendiren Berkay, izleyicisinden büyük alkış aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.