Berkay'dan Yaza Özel ''Uygun Adım''

Berkay'dan Yaza Özel ''Uygun Adım''

Berkay, şimdi de yaza özel hazırladığı şarkısı Uygun Adım la gündeme oturdu.

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı konsept albümü AraBest ile milyonların gönlünü fetheden yakışıklı şarkıcı Berkay, şimdi de yaza özel hazırladığı şarkısı Uygun Adım la gündeme oturdu. AraBest  albümü ile haftalarca satış listelerinde ilk üçün arasında kalan Berkayyaza özel şarkısıyla hayranlarını sevindirdi.

Sözü ve müziği Murat Dalkılıç düzenlemesi Volga Tamöz imzalı şarkısı Uygun Adım ile sevenlerine sürpriz yapan Berkay ın fotoğraflarını ve klibini Nihat Odabaşı çekti. Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak olan Uygun Adım Berkay ın 4 ncü albümünden sonra çıkardığı 3 üncü singleı ...

Son iki yılın kendi tarzında ve jenerasyonunda en çok iş yapan; hafta sonları ve hafta içi şehir şehir dolaşıp konserler verip binlerce insana şarkı söyleyen Berkay Ramazan ayı boyunca önceFransanın Nice şehrinde ardından Amerika da Las Vegasta tatil yapacak. Las Vegas tatilinin ardından yeni albümünün stüdyo kayıtları için  Los Angelesa geçecek Tatil ve stüdyo çalışmaları ardından konserlerine kaldığı yerden devam edecek Berkay her hafta İstanbul, Çeşme ve Bodrumda sahne alacak.

11 Ağustos Perşembe günü ise İstanbul Cemiz Topuzlu Açıkhava Sahnesinde ilk defa sahne alacak olan Berkay dünden bugüne hit olmuş sevilen şarkılarının yanı sıra arabesk şarkılar dan oluşan repertuvarı ile herkesin hafızasında kalacak bir gece yaşatmak için çalışmalarına şimdiden başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.