Berkay’ın sahnesinde ünlüler geçidi

Berkay’ın sahnesinde ünlüler geçidi

Ünlü şarkıcı Berkay önceki gece İstanbul gece hayatının efsanesi Cahide Müzikhol’de unutulmayacak bir geceye daha imza attı.

Ünlü şarkıcı Berkay önceki gece İstanbul gece hayatının efsanesi Cahide unutulmayacak bir geceye daha imza attı.

Harbiye’deki yeni yerini tarihi Kervansaray Gazinosu’nda  kapılarını açan Cahide Müzikhol ’de  ikinci kez sahne alan Berkay  mekanını hınca hınç dolduran sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Berkay'ı izleyenler arasında Demet Akbağ eşi Zafer Çika, kız kardeşi Sedef İbar, Kamuran Akkor, Elif Karlı, Birol, Gülay Kamaz gibi ünlü isimlerde vardı.

Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım ,Gel Gel ve Yaz  gibi sevilen şarkılarını ardı arda söyleyen ünlü şarkıcı daha sonra arabesk şarkılara geçti. “Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş”  gibi şarkılarını Cahide’yi  dolduran dinleyicileriyle bir ağızdan söyleyen Berkay muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 

Berkay  sahneye davet ettiği Demet Akbağ , Kamuran Akkor ve Elif Karlı ile söyledikleri şarkılarla bol bol alkış aldı. Kamuran Akkor ‘a sıkı sıkı sarılıp yanağına öpücük konduran Berkay “Hayatımın en güzel anılarından birine sahip oldum sayenizde” diye duygularını dile getirdi.

Üçüncü kez 25 Ekim Çarşamba gecesi İstanbul gece hayatının efsanesi Cahide ‘de sahne alacak Berkay için  şimdiden tüm rezervasyonları dolmuş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.