Berna Ergin Ajans Oyuncuları İzmir’de Dip Dizisi çekimlerine başladı.

Berna Ergin Ajans Oyuncuları İzmir’de Dip Dizisi çekimlerine başladı.

Reklam, dizi ve sinema sektörü her zaman yeni yüz arayışında. Bu yönde yetenekleri olan insanların şans kapısı açıldığında oradan geçip bunu iyi değerlendirmeleri imkansız değil. İşte İzmir'de bu kapıyı

aralayanlardan biri Berna Ergin Cast Office. Çok sayıda proje için kamera önüne geçecek yetenekli insanları bulup çıkaran Berna Ergin, ajanslarına dahil ettikleri kişilere önemli fırsatlar yarattıklarını ve onları yaptıkları anlaşmalarla koruduklarını söylüyor. Ekranların yeni yıldızlarını belirleyen Berna Ergin Ajans'a katılmak için yapmanız gereken bernaerginajans cast başvuru formu doldurmak. Medyanın içinde aldığımız görevler sayesinde yıllar önce tanıma fırsatı bulduğum sevgili dostum Berna Ergin, "Biz, gençlerin geleceklerini aileleriyle birlikte inşa ediyoruz" diyor.
KALİTELİ İŞLER YAPILIYOR
1995 yılından bu yana sektörde isim yapan değerli kişilerle çalışma ve deneyim kazanma fırsatı bulan Berna Ergin, geçmişte yaptığı televizyon programları ile tanınıyor. "Canlı yayın tecrübelerinin yanı sıra, kamera arkası ve önünde pek çok organizasyonda emek vermek, sevdiğin işi yapmak müthiş bir duygu" diyen Berna Ergin, "Medya sektörüne gönül veren, hayallerinin peşinden gitmek isteyen tüm arkadaşlarımıza; İzmir'de de bu işin özenle yapıldığını ve ulusal kalitede işler çıkarılabildiğini göstermek niyetiyle ajansımızı kurduk. İzmir'de yaşayan yetenekli oyuncuları ön plana çıkarabilmek, sektöre eğitimli yeni yüzler kazandırabilmek adına da cast ofisimizi fotoğraf stüdyomuzla birlikte 3 yıl önce Karşıyaka Bostanlı'da açtık. Tam hizmet ajansı olduğumuz için zaten prodüksiyon, reklam çalışmaları, TV programları ve kısa film, dizi, sinema projeleri yapıyorduk, ancak disiplinli güvenilir ajans bulmakta güçlük çekiyorduk. Üstelik çevremden de, 'Çocuğumuzu kime emanet edeceğiz? Ekranda yıllardır görmeye alışık olduğumuz birine güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?' gibi istekler gelince, butik bir cast ajans açalım ve kendi ekibimizi oluşturalım istedik" diyor.
DİP'İN CAST AJANSI  
Berna Ergin Ajans, aynı zamanda senaryosunu gazeteci - yazar Gökmen Küçüktaşdemir'in yazdığı ve İzmir'de çekilecek olan DİP adlı dizi filmin de cast ajansı. Dizinin çekimleri 23 Haziran tarihinde başlıyor. 3 sezon sürmesi planlanan dizi, bir gazeteci ile bir müzisyenin dostluk hikayesini anlatıyor. Berna Ergin Cast Office bir yandan, reklam, dizi, sinema filmi, katalog gibi çalışmalara oyuncular temin ederken, diğer yandan profesyonel moda katalogları, reklam prodüksiyon ve tanıtım filmi çekimleri gerçekleştiriyor. Hayallerinin peşinden gidenlerin artık ekranlarda ve medyada görünme şansları çok daha yüksek.

izmir-haber.jpgizmir-haber.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.