Berna Ergin Avanoğlu, İlkay Kıyak'a konuk oldu!

Berna Ergin Avanoğlu, İlkay Kıyak'a konuk oldu!

Yaptığı programlarla gündemin nabzını tutan başarılı sunucu İlkay KIYAK, son zamanlarda önemli bir sektör haline gelen cast ajansları ile ilgili Berna Ergin Ajans Cast Direktörü Berna Ergin Avanoğlu’nu programında ağırladı. 

Canlı yayında, çok popüler olan oyunculuk mesleğine ilginin artmasıyla ajansa başvuran oyuncu, manken adaylarının nelere dikkat etmesi gerektiğine önemle vurgu yapıldı. Ajans bünyesinde yapılan ve mesleki kariyere yol gösteren çalışmaların anlatıldığı programda, İzmir’de bu sektörün büyük bir boşluğu doldurduğunu söyleyen başarılı sunucu İlkay KIYAK’ın, Ajansa kimlerin başvuracağını sorması üzerine, Cast Direktörü Berna ERGİN, boy, fizik, yaş, kilo fark etmeksizin herkesin başvurabileceğini ve herkese uygun bir rolün olduğu söyledi.

whatsapp-image-2021-01-25-at-22.39.29.jpeg

İzmir’de çekilen dizilerin, hem bu yolda ilerlemek isteyenlere güzel bir kapı hem de iş imkanı sağladığı belirtildi.  Verilen eğitimlerle oyuncu adaylarının kendilerine yatırım yaptığını vurgulayan Ergin, aile ajansı oldukları için bu işe gönül veren yeni yüzlerin ve çocuklu ailelerin gönül rahatlığı ile başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

f9e0c3f9-f030-47e2-895b-a1dd1d8ecdff.jpg

Beğenilen program “İlkay Kıyak ile Hayatın İçinden” her hafta Cuma ve cumartesi günü @ilkay.kiyak instagram üzerinden canlı olarak yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum