Berna Türkkan, oyunculuk için aranan adres!

Berna Türkkan, oyunculuk için aranan adres!

 “En İyi Yeni Yüzler Çıkaran Menajer”, “En İyi Oyuncu Menajeri” ve “Umut Vadeden Yapımcı” ödülleriyle adından sıkça söz ettiren Berna Türkkan, sinema ve dizi sektöründe çalışmalarına devam ediyor

 Beykent Üniversitesinde Sinema Televizyon okuyup yıllarca reji yapan, Türkiyenin ‘’Recep İvedik 2’’ ‘’Düğün Dernek 2’’ ve daha birçok projesinde cast direktörlüğü yapan 16 yılını sektörde güzel işlere imza atarak geçiren Berna Türkkan, hem vermiş olduğu kameralı oyunculuk eğitimi sistemi ile hem de öğrencilerinin menajerliğini yaparak diğer akademilere göre öne çıkıyor. Öğrencilerini akademiye geldikleri ilk gün itibariyle projelere sunan Türkkan, birçok öğrencisine eğitim sürecinde başrol ve önemli rollerde iş olanağı sağladı. 2019 yılı Sinema Kralı da Berna Türkkan'ın akademisinden çıktı.

11064005_10203764727830309_1288994373_o.jpg

Türkiye ile yetinmeyip geçtiğimiz Eylül ayını Amerika’da geçiren menajer, Hollywood’da da akademi açarak öğrencilerini ve oyuncularını dünya sinema sektörüne taşıma konusunda büyük bir adım attı. Hem doğru bir eğitim sistemi ile öğrencilerini yetiştiren hem de menajerliğini yaparak reklam dizi sinema sektörüne yeni yüzler kazandıran Berna Türkkan bütün öğrencilerine birebir eğitim verip hepsi ile tek tek ilgileniyor. Cihangir/Beyoğlu merkezli Akademide eğitim alırken iş alabilme oyuncu olabilme olasılığınız da çok yüksek. Öğrencilerini ailesi olarak gören, onları hem hayata karşı hem de sektöre karşı güçlü hazırlayan samimiyeti ile işini yapan başarılı menajer, akademisinin öğrencilerine özel çektiği 13 bölümlük ‘’Çok Star Kuzenler’’ isimli komedi dizisinin Yapımcılığını, Yönetmenliğini, Montajını ve Müzik Yönetmenliğini yaparak yine bir ilke imza attı. Yakın tarihte Berna Türkkan Casting Oyunculuk Akademisi öğrencilerini keyifli bir komedi dizisi ile izleyeceğiz. 

8-043.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.