BERREN STUDİO DEFİLESİNDE  MİMOZALAR AÇTI

BERREN STUDİO DEFİLESİNDE  MİMOZALAR AÇTI

Geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda corona virüs kurallarına uygun gerçekleşen Ekonomi Zirvesinde BERREN Studio defilesi göz kamaştırdı. 

Koreografisi ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından yapılan  defilede Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Seviye İkbal Tulgar, Açelya Kartal, Gamze Balım, Derya Ekşioğlu,  Türkan Geyik ,Melike Yalnız, Merih Öztürk,  Yanita Schmidt ve Jenya Krivenko,Yasemin Yeniay,  Aybike Hindistan  ve Simge Ünal gibi 26 taçlı  model podyumda yürüdü

MİMOZA çiçeklerinin hikayesinden esinlenilen Berren Studio 2021 İlkbahar Yaz koleksiyonunda modayı sadece tüketmeye yönelik görenlerin tam aksine bir çiçekten ilham alarak masalsı bir serüvene çıkıyor. Rengiyle neşe saçan, çiçek açtığındaki zamanın bile anlamı olan, kırgın gözükmesine rağmen güçlü karakteriyle tüm coğrafi koşullarda çiçek veren MİMOZA ÇİÇEĞİ… Tüm özellikleri ile adeta içinde bulunduğumuz zorlu koşullarda hayata devam etmek için mücadele eden ben, siz, o gibi… Karanlıkta dahi içsel ışığını yitirmeyen bir çiçek..

Özgürlüğü temsil eden MİMOZALAR; ümite, barışa ve sevgiye yolculuk ediyor. Koleksiyon kadının aynı zamanda hem feminen hem de güçlü olabileceğinin bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor.

Berren bu sezon koleksiyonu  oluştururken modanın sadece tüketmekten var olduğunu düşünenlerin aksine her yanıyla üretmenin bir gereklilik olduğunun altını çiziyor. Tam da Mimoza çiçeğinin karakterinde barındırdığı özellikler gibi. Dayanışma ruhuyla, Umutlu , çaresizlikten uzakta, yaşamaya değer güzellikleri içinde barındıran. Tamda ‘Hayat’ gibi… Yaşanacak güzel günlerin keyifli bir hatırlatıcısı olarak sizlere eşlik etmesini hayal ettiğiniz koleksiyonum masalsı serüveninde her kadına  eşlik etmesini  ve dokunmasını arzu ediyor.

Defilenin makyajları Banu Saadet  make up team tarafından, saçları  Black White Cadde Kuaför tarafından  ve ses/ışık/teknik Fashion Art-Mesut Büyüksofuoğlu tarafından yapıldı.

Koleksiyonlarında tavrı en ön sıraya yerleştiren BERREN Studio, bu sezon kadına gücünü yeniden hatırlatan formlarla karşımızda olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.