Berrin Direk: "Aşk acıyı şartsız kabullenmektir"

Berrin Direk: "Aşk acıyı şartsız kabullenmektir"

Ünlü oyuncu ve model Berrin Direk, Medya Ege'ye çok özel açıklamalarda bulundu.

- "AŞKA İNANIR MISINIZ? "   
    
Berrin DİREK : " Kesinlikle."

- "AŞK SİZCE NEDİR? "      

  Berrin DİREK : " Aşk acıyı şartsız kabullenmektir. Bir acı bir insanı öldürmüyorsa güçlendirir."                       

- "AŞKTA GÜZELLİĞİN YADA YAKIŞIKLILIĞIN ROLÜ NEDİR?"

Berrin DİREK : " Dış güzellik gelip geçicidir. 'Güvenme malına mülküne bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,' demiş şair .Ruh güzelliği kalıcıdır. Gerçek güzellik de ruh güzelliğidir. Aldığımız nefesi bile geri verdiğimiz dünyada hiçbir şey  bize ait değildir. Yıllar geçtikçe beden yaşlanacak, bir gün ceset olarak toprağa geri dönecektir. Oysa ruhumuzun güzelliği bizi ebediyete kadar götürecek olandır. Aşkta güzel olan da ruhtur. Gönül kimi sevmişse güzel olanda odur ve herkesin sevdiği herkesin gözünde dünya güzelidir. Nasıl ki Leyla "çirkin " dendiğinde "onu bir de benim gözümle görseniz." diyen Mecnun misali...  "             

20624385_343062109462528_840651919_n.jpg

- "İYİ BİR SEVGİLİ OLMAK İÇİN NE GEREKİR? "

Berrin DİREK : " İyi bir sevgili olmanın yolu en başta güvenilir, sadık, dürüst, saygılı olmaktan geçer. Bir ilişkide sadık olmak gerekir. Sevgi beraberlik karşılıklı alışveriş gibidir. Sevmek ve sevilmek... Mutlu etmek, mutlu edilmek... Paylaşmak. Sevgi emektir... "                       

- " GÜNÜMÜZ İLİŞKİLERİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?"

Berrin DİREK : "  Günümüz ilişkileri geneli sokakta tanışıyor, parkta buluşuyor, nikah dairesinde evleniyor, adliyede boşanıyor. Çıkara dayalı. Kadınlar için para erkekler içinse cinsellik barındırıyor. Aşka dair hiç birşey yok... Onursuz olmamalı aşk !! "

20667936_343062116129194_2010373599_n.jpg

 - "HAYALİNİZDEKİ EŞ ADAYI NASIL OLMALIDIR?"

Berrin DİREK : "Çok seçici biriyimdir. O kadar sayısız  teklif alıyorum ki. Biriyle mutsuz olmaktansa tek başına olmak daha iyi gibi geliyor bana. Evlilik bir anda olabilecek bişey değil. Hayalimdeki eş adayı beni heyecanlandırmalı. Onu gördüğümde heyecanlanmalı, kalbim yerinden oynamalı, ruhuma işlemeli, özel olmalı... Aşık olmalıyım, geceleri gökyüzüne baktığımda sayısız milyonlarca yıldız arasında kutup yıldızı vardır ya hani, özeldir.  Bağımsız, tektir, zordur... Karanlıkta kaybolduğunda pusulan olur doğru yönü bulman için. İşte kutup yıldızımı istiyorum . "

- "ÇOCUK SAHİBi OLMAK İSTİYOR MUSUNUZ?"    

Berrin DİREK : "Tabi ki... Nasipse eğer o doğduğu Zaman tüm acılarımı unutturacak olan kır çiçeğim olucak benim.. Hayatımın sonuna kadar o beni yaşatacak bende onu..."

20624528_343062102795862_851973683_n.jpg
                                            
- "NASIL BİR ANNE OLURDUNUZ? "

Berrin DİREK : " Başta nedenini bilmediğim bir his sol yanımda "ileride kızın olucak." diye bastırıyor. Cinsiyet seçimi yapmam asla ikisi de benim için eşittir. Rabbim nasipse sağlıklı hayırlı olanı versin. Annelik anlatılıp kelimelere dökecek gibi değil de  mutlaka yaşayınca hissedilecek tarifi olmayan bir duygu diye düşünüyorum. Ben çocuğuma çok iyi bi arkadaş, dost, aile iyi bir anne olmak için elimden geleni yapardım. Çocuğuma para vermeden önce sevgimi, emeğimi, zamanımı verirdim. Onunla oynar, onunla birlikte vakit geçirir eğlenir, ona sevgiyi, dürüstlüğü, doğruluğu, insanlara faydalı olmayı aşılardım. Bir insanın bir insana verebileceği asla tüm servetin bile tekrar satın alamayacağı en değerli şey de zamandır ... O yüzden sevdiklerimize zaman ayıralım ve her günün ömrümüzden giden bir gün olarak görerek birbirimizi bir daha göremeyecekmiş gibi  sevelim sayalım. Çünkü bizlerin yarıştığı  en değerli hazinesi zaman..."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.