BESİAD’DAN KIZILAY’A ANLAMLI DESTEK

BESİAD’DAN KIZILAY’A ANLAMLI DESTEK

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Bostanlı Balıkçı Parkı’nda kan bağışı kampanyası düzenledi.

BESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, BESİAD bünyesinde KOSGEB Girişimcilik Kursu alan kursiyerler, Karşıyaka ve Bostanlı’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Bostanlı Balıkçı Parkı’nda düzenlenen kan bağışı kampanyası ile Kızılay’ın kan stoklarına önemli ölçüde katkı sağlandı. Kan bağış aracını ziyaret ederek kan bağışında bulunan Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel de gösterdikleri duyarlılıktan ötürü BESİAD yönetim kuruluna teşekkür etti.

BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akdaş, dernek olarak birçok sosyal sorumluluk projesi ürettiklerini belirterek, “BESİAD, Bostanlı ve Karşıyaka’da insanların yaşamlarına dokunan projeler üretiyor. KOSGEB desteğiyle düzenlediğimiz girişimcilik kursuyla da girişimci bireylerin önünü açmaya gayret gösteriyoruz. Kursiyerlerimizle birlikte bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirmek istedik ve bu bağlamda Kızılay ile görüşerek bu kampanyayı düzenlemeye karar verdik” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.