Beşiktaş, Milan takımının eski ünlü golcüsü M’Baye Niang’ı radarına aldı

Beşiktaş, Milan takımının eski ünlü golcüsü M’Baye Niang’ı radarına aldı

Spor gündeminden son dakika gelişmeler gelmeye başladı.

Spor toto süper lig için sona doğru adım adım giderken şampiyonluğun en büyük aday konumunda yer alan Beşiktaş için yeni sezon yaklaşırken kollar sıvandı. Özellik ile gol yolları için bir transfer yapma planında olan siyah beyaz takım gelecek sezon için yeni bir liste hazırlıklarına girdi. Beşiktaş transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sergen Yalçın tarafından favori görülen isimlerden bir tanesi de Crotone kısmında forma giymekte olan Simy. Fakat sözleşme gereğine bakılacak olduğu zaman sadece 1,6 milyon Euro değerinde serbest kalma bedeli olarak Simy’yi pek çok takım istenmesi söz konusu oluyor. Beşiktaş Betpas yönetimi kapsamında bu yüzden de alternatifleri de masaya koydular. Sergen Yalçın’ın bu süreçlerde gözüne çarpan ilk isim M’Baye Niang oldu.

1,5 milyon Euro ile kiralama ile satın alma opsiyonu ile beraber Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımına gönderilmiş olan 26 yaşındaki Senegalli golcü gündemine yer aldı. Al Ahli’de Rumen teknik adam olarak bilinen Regechampf ile çalışmalarına devam etmek istemediği için kadroların dışında kalan Niang için bonservislerini eline alan Rennes ile temaslarını yaptılar. 

63 gol ve 31 asist…

Beşiktaş santrafor adaylarından bir tanesi olarak yer alan M’BayeNiang, bu güne değin profesyonel bir şekilde kulüp kariyeri içerisinde 287 resmi maç içerisinde görev aldı. Betpas Giriş Bu periyot içerisinde rakip fileleri ile beraber 63 kez havalandırılması yapılan Senegalli forvet, 31 asist yapması ile dikkatleri çekti. Toplam olarak 94 gol ile berber direkt olarak kullanarak katkı sağlamayı başardı. Beşiktaş takımı içerisinde gelecek sezon için çalışmalar hız kesmeden başladı. Bu çalışmalar sayesinde yeni sezon içerisinde takımda kimlerin yer alması gerektiğine dair açıklamalar gelmeye başladı. Sergen Yalçın tarafından yapılan hazırlıklar ile beraber takımların araştırılması dikkatleri çekiyor. Şu an ön görülen forvet hazırlıkları için M’BayeNiang olduğu gelen açıklamalar arasında yer almaya başladı. Ön görüşmeler için hazırlıklar hız kazanmaya başladı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.