Beşiktaş Oğuzhan Özyakup İçin 20 Milyon Euro İstiyor

Beşiktaş Oğuzhan Özyakup İçin 20 Milyon Euro İstiyor

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Beşiktaş, Real Sociedad'tan Oğuzhan Özyakup için gelen bonservisin yarısına 8 milyon Euro teklifini beğenmedi. Kulüp Özyakup için 20 milyon istiyor.

Ligde lider konumunda olan ve şampiyon olacağı düşünülen Beşiktaş, transfer söylentilerini bir kenara bırakmak için uğraşırken, Real Sociedad'ın Oğuzhan Özyakup'a yaptığı teklife cevap vermeyi sezon sonuna erteledi ve koşulların kabul edilmekten uzak olduğunu belirtti.

Şampiyonluk yarışında önde olan takımın, transfer söylentilerinden kötü etkilenmemesi için tüm transfer görüşmelerini gizli olarak ilerleten Beşiktaş, İspanyol takımlarından La Liga'da mücadele eden Real Sociedad'ın Oğuzhan Özyakup için getirdiği teklifi az buldu. Real Sociedad tarafından Özyakup için verilen bonservis bedelinin yarısını 8 milyon Euro'ya satın almak isterken, kulüp yönetimi bu teklife sıcak bakmadı. Takım, İspanyol takımının önerisini, bonservisin yarısının satılmasındansa tamamının satılmasının kulübe daha çok yararı olacağını belirterek reddetti.

Oğuzhan-Özyakup

La Liga'da mücadele veren İspanyol takımı Real Sociedad'ın Özyakup için teklif ettiği fiyatı az bulan Beşiktaş, bonservisin yarısı için teklif edilen 8 milyon yerine tamamının satılmasını isteyerek, İspanyol takımıyla ikinci görüşmenin sezon sonunda gerçekleştirecek. Özyakup'un fikri doğrultusunda hareket edeceğini belirten siyah beyazlı takım futbolcu için bonservisinin tamamının satılması ve 20 milyondan aşağı olmaması gerektiğini düşünüyor.

Oğuzhan Özyakup'un fiyatı yükselebilir

Beşiktaş'ın yönetim kadrosunda olan bazı isimler, Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi durumunda, transferi söz konusu olan futbolcuların kalmasının, gitmesinden çok daha büyük avantajları olacağını düşünüyor. Bahsi geçen yöneticiler, Avrupa'daki çekişmede sahaya çıkacak olan futbolcuların değerinin çok daha artacağını düşünerek bu fikirlerini Başkan Fikret Orman'la da paylaştı

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.