Beşiktaş'ın Gündemindeki Aron Donnum Celtic'e Mi Transfer Oluyor?

Beşiktaş'ın Gündemindeki Aron Donnum Celtic'e Mi Transfer Oluyor?

İskoçya da bu yıl ezeli rakibi Rnger'e şampiyonluğu kaptıran Celtic yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Bu sezon  için Beşiktaş'ın Norveçte orta sahada yer alan oyuncu Aron Donnom ile anlama yapması bekleniyor.

Aron Donnum 'un Celtic listesinde yer aldığı belirtilmekte.23 yaşında olan oyuncu orta sahada Norveç ekibinde forma giymiş gelecek sezon için Beşiktaş kadrosuna katılma hedefini olduğunu belirtti. Veilen bilgilere göre sağ kanatta oynayan oyuncu hücuma yönelik olarak özellkleri bulunduğundan Celtic için gol hedefine ulaşmaya yakın gibi görünüyor.

bjk-001.jpg

TFF' ye UEFA Sürprizi

Yaz dönemi transferlerinde 800 bin euro ile Beşiktaşa transfer olması istenilen Aron Donnum'un  transfer isteği ne yazık ki gerçekleşmedi. 800 bin euronun yetersiz olduğuna karar verilen geenç futbolcu Donnum Beşiktaş'a geçemediği için üzgün olduğunu ifade etti. 

Valeranganın daha fazla transfer ücreti beklediği düşünülen Donnum için Beşiktaş daha fazla para için tekliflere yanaşmadı ve görüşmelere son verildi. Daha fazla boşluğu Beşiktaş'a girse durdurabileceğini belirten Donnum ise Beşiktaş' a transferliğinin gerçekleşmemesinden dolayı üzüldüğünü belirtti.

Toplam 14 Gol Katkı Sağladı

Valerenga formasını 2018 yılından itibaren giymeye devam eden futbolcu 27 maçta tam 17 gola imza attı.  Genç oyuncu Aron Donnum Norveç maçında  ik sezonda toplam 90 dakika oynama şansı ve forma giyme imkanı bulan futbolcu olma ünvanına sahiptir. 
1xbetm.info
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum