Beşiktaş'tan Önder Özen'e: Vicdanıyla Başbaşa Bırakıyoruz

Beşiktaş'tan Önder Özen'e: Vicdanıyla Başbaşa Bırakıyoruz

İzmir'in köklü takımlarından Göztepe Spor Kulübü'nün teknik direktörü Önder Özen geçtiğimiz hafta 2-2 biten Göztepe Altınordu maçında tribünlerden Özen aleyhine atılan sloganları yazan gazeteciyi tehdit etmişti. Tehdit ederken kurduğu cümlelere Beşiktaş't

İzmir'in köklü takımlarından Göztepe Spor Kulübü'nün teknik direktörü Önder Özen geçtiğimiz hafta 2-2 biten Göztepe, Altınordu maçında tribünlerden Özen aleyhine atılan sloganları yazan gazeteciyi tehdit etmişti. İddialara Göre Önder Özen, muhabiri yanına çağırarak tehdit etmiş, tehdit ederken ses kayıt cihazının açık olduğunu unutarak; "Benle Aziz Yıldırım’ın sülalesi medya üzerinden kavga edemedi, tırstı kaçtı. Fikret Orman edemedi. Benle medya üzerinden kavga olmaz, çünkü onun galibi bellidir" demişti.

Altınordu - Göztepe maçı sonrası düzenlenen basın toplantısı esnasında Göztepe Başkanı Mehmet Serpil'e gelecek yıl Önder Özen ile devam edilip edilmeyeceğini soran bir gazeteciye sinirlenen Özen gazeteciyi yanına çağırarak önce tehdit etmiş ardından Aziz Yıldırım ve akrabalarının medya üzerinden kendisiyle kavga etmekten korkup kaçtığını, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın da aynı hareketi söylediğini iddia etmişti.

Önder Özen'in sözlerinin dün basına yansımasının ardından Beşiktaş'tan çok sert açıklama geldi. Açıklamada; "Önder Özen, Beşiktaş'ta çalıştığı dönemde; Beşiktaş Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine, her zaman seviyeli ve saygılı şekilde davranmaya itina göstermiş bir Beşiktaş çalışanı olduğu gerçeğini dikkate alarak iletişim kurmuştur." denilerek "Zaten bunun aksi bir davranış göstermesi de mümkün değildir" cümlesine yer verildi. Ayrıca Beşiktaş'ta çalıştığı dönem ve açıklamayı yaptığı dönemde farklı olduğunu belirtilerek; " Özen'i kendi mesleki ve vicdani duruşuyla başbaşa bırakıyoruz." ifadesi kullanıldı.

İşte o açıklama:

"Önder Özen, Beşiktaş'ta çalıştığı dönemde; Beşiktaş Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine, her zaman seviyeli ve saygılı şekilde davranmaya itina göstermiş ve bir Beşiktaş çalışanı olduğu gerçeğini dikkate alarak iletişim kurmuştur. Zaten bunun aksi bir davranış göstermesi de mümkün değildir. Önder Özen'in kamuoyunda yankılanan açıklamalarının, Beşiktaş'ta çalıştığı dönemdeki tutum ve davranışları ile bütünüyle farklı olduğu gerçeğinden hareketle, Özen'i kendi mesleki ve vicdani duruşuyla başbaşa bırakıyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.