BEST MODEL TÜRKİYE 30. YAŞINI KUTLUYOR

BEST MODEL TÜRKİYE 30. YAŞINI KUTLUYOR

Türkiye’ye Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Şenay Akay, Deniz Akkaya, Güzide Duran gibi birbirinden ünlü isimler kazandıran Best Model 30. Yaşını kutluyor.

Erkan Özerman organizatörlüğünde bu yıl 30. kez düzenlenen Best Model Türkiye Yarışması 15 Ekim-Pazar gecesi Kıbrıs Girne Rocks Hotel’de gerçekleşecek. Bu görkemli geceyi 1AN TV canlı olarak yayınlayacak.

Bayan finalistler Yıldırım Mayruk koleksiyonu, erkek finalistler ise Levon Kordonciyan koleksiyonu ile jüri ve izleyici karşısında çıkacaklar. Finalistleri izleyecek jüri üyeleri yine moda dünyasının ve mesleğinin ünlü isimlerinden oluşuyor.

Muhteşem organizasyonu Ece Gürsel ve Mehmet Ali Erbil sunacaklar. Ayrıca gecede Rober Hatemo, Betül Demir ve Şevval Sam sahne alacak.  2016 Best Model Türkiye birincileri Gizem Kayalı ve Onur Seyit Yaran taçlarını devredecekler. 16 kız 16 erkek finalistin yarışacağı gecede birinci seçilen modeller 11 Aralık gecesi Fransa’nın ve modanın başkenti Paris’te yapılacak olan Best Model of The World Yarışması’nda ülkemizi temsil edecekler.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.