Beste Sihirbazı 11 Şarkılık Albümle Geliyor!

Beste Sihirbazı 11 Şarkılık Albümle Geliyor!

Besteci ve söz yazarı Ahmet Hatipoğlu, 9 şarkı ve 2 versiyondan oluşan ‘Bilmesinler’ isimli albümüyle bu kış içinizi ısıtacak.

Son yılların en büyük çıkış yapan şarkıcıları arasında bulunan Çağatay Akman’a verdiği 2 bestesiyle (‘ Sensin benim En Derin Kuyum ve ‘Yüreğim Davacı’) adından sıkça söz ettiren Besteci ve söz yazarı Ahmet Hatipoğlu, 9 şarkı ve 2 versiyondan oluşan ‘Bilmesinler’ isimli albümüyle bu kış içinizi ısıtacak.

23 yaşındaki sanatçı, albümde kendisi gibi genç ve yetenekli müzisyenlerle çalıştı. Şarkıların bir çoğunda söz ve müziklerde Ahmet Hatipoğlu imzası bulunuyor. Abdullah Özdoğan prodüktörlüğünde, Volkan Sönmez koordinatörlüğünde gerçekleştirilen albümün kayıtları Studio Circus’ta yapıldı.

Şarkıların düzenlemelerinde genç neslin yetenekli müzisyenlerinden Can Vatansever imzası bulunuyor. Kayıt ve edit işlemleri ise Özgür Öztürk tarafından gerçekleştirildi. Albümde 2 versiyonu bulunan ‘Sorun Bende Galiba’ isimli şarkıda Ahmet Hatipoğlu, Abdullah Özdoğan ile düet yaptı. Aynı zamanda ‘Gözümün Ucunda’ adlı çalışmanın 70’s Remix’i Abdullah Özdoğan tarafından düzenlendi.

Albümdeki ‘Arsız Sevda’ ve ‘Hiç Bıkmadan’ isimli şarkılarda Ahmet Hatipoğlu’nun yanı sıra sözlerde Ali Yılmaz imzası var. Şarkının müziği ise yine bu ikiliye ait. ‘Yok Artık’ isimli çalışma da ise Ahmet Hatipoğlu ve Mehmet Kömür ortak çalışması olarak ortaya çıkmış.

Albümdeki iddialı şarkılardan ‘Tutkumsun Sen’ ise sözü ve müziğiyle Fatma Gencer’e ait. İçinde pek çok müzik türünden tınıların ülkemizde yeni oluşmaya başlayan müzik akımlarının paralelinde sentezlendiği ‘Bilmesinler’, 15 Ekim’de sadece Fizy’de, official videosu müzik kanallarında.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.