Beta Motorlu Kapı Sistemleri'nden eğitim fırsatı!

Beta Motorlu Kapı Sistemleri'nden eğitim fırsatı!

Beta Motorlu Kapı Sistemleri, 2021 yılında kuruluşunun 38’inci yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Beta Motorlu Kapı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rehai Kızıltan, 2020’nin pandemi ve doğal felaketlerle anımsanacak bir yıl olduğuna dikkat çekerek, “2020’de tüm olumsuz olay ve gelişmelere rağmen önemli bir ciro artışı gerçekleştirmeyi başardık” diye konuştu.

MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ

2020’de oluşan başarının 38 yıllık geçmişleri sonucu oluşan tecrübe ve gösterdikleri istikrar sayesinde gerçekleşen müşteri güveniyle ortaya çıktığını belirten Kızıltan, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri de yakından takip ettiklerini söyledi. İnsana yatırıma önem verdiklerini vurgulayan Kızıltan, “Yıl içinde tüm servis ve montaj personelimizin girdikleri sınav sonucu branşlarında uluslararası geçerliliği olan ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ almaya hak kazandıklarını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Eğitimli personelle iş yapmanın hem firma verimliliğini artırmak hem de müşteri memnuniyetini tesis etmek açısından önemli olduğunu ifade eden Kızıltan, bunun getirisinin önümüzdeki dönemde daha da artarak görüleceğini dile getirdi.

HIZLI BİR İVMEYLE BÜYÜME POTANSİYELİ

Kızıltan, “2021 yılında ülkemizin daha fazla yatırım yapılabilir bir ülke haline getirilmesi için gereken ‘Yapısal Dönüşümlerin’ gerçekleşmesi halinde zaten dinamik bir insan potansiyeli olan ülkemizin çok hızlı bir ivmeyle büyüyeceğini, olumlu düşünme ve daha fazla çalışmaya devam ederek topluma olan sorumluluklarımızı yerine getirmeyi sürdüreceğiz” şeklindeki ifadesiyle Beta Kapı’nın hedef ve yol haritasını ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.