"BeuatyOne Exclusive" kapılarını güzelliğe açtı

"BeuatyOne Exclusive" kapılarını güzelliğe açtı

Beautyone Exclusive, güzelliğin feminen ruhunu zarafetle kucaklarken dünyaca ünlü güzellik markalarının eşsiz elçileriyle güzelllik vizyonunu somutlaştırıyor.

Güzel ve sağlıklı yaşamın İzmir’deki yeni adresi Beautyone Exclusive kapılarını görkemli bir törenle açtı. Beautyone Exclusive, güzellik ve bakımda çığır açan teknolojiyi İzmir ile buluştururken dünyaca ünlü markalara da evsahipliği yapıyor. İzmirli kadınların güzelliklerine güzellik katacak olan merkez feminen çizgisinden ödün vermeyerek sadece kadınlara hizmet veriyor. 

img_3381.jpg

Güzellliğe Yeni Bir Bakış

Uzun yıllar sağlık sektöründe yer alan ve İzmir’de sağlık ve güzelliği birleştiren bir konsept ile yola çıkan Aynur Yurdabakan açılışta İzmir cemiyet hayatının değerli isimlerini ağırladı. Açılış kurdelesini İzmir Valisinin eşi Sayın DİLEK DİDEM AYYILDIZ keserken İzmirli bayanlar böyle bir merkeze kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadı. 

dsc_0200.jpg

“Güzellik hayat ışıltısıdır” sloganı ile yola çıkan ekip cilt bakımından, cilt gençleştirme yöntemlerine; bölgesel zayıflamadan ,epilasyona ,kalıcı makyaj, kirpik, manikür –pedikür  ve daha birçok uygulama ile  geniş bir yelpazede hizmet verecek. 

İş hayatının en yoğun olduğu Bayraklı bölgesinde Folkart Towers’da kapılarını güzelliğe açan Beautyone Exclusive profesyonel , alanında uzman ve güleryüzlü ekibi  ile İzmirli bayanları güzelleştirecek. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.