Beyaz Saray'da Bomba Paniği! 

Beyaz Saray'da Bomba Paniği! 

Beyaz Saray'da bulunan şüpheli paket büyük panik yarattı!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlık Sarayı olan Beyaz Saray'da bulunan şüpheli bir paket büyük panik yarattı!

ABD Başkanı Donald Trump ve ailesinin de kaldığı ABD Başkanlık sarayı Beyaz Saray çevresinde tespit edilen şüpheli bir paket büyük paniğe yol açtı. Paketin bulunmasının ardından başkanlık sarayına tüm giriş ve çıkışlar kapatıldı. 

Amerikan gizli servisi, Beyaz Saray'ın Kuzey bahçesi olarak adlandırılan kesminde bulunan şüpheli paketin tespitinin ardından ardından önce sarayın etrafındaki tüm yolları trafiğe kapattı. Hemen ardından saray etrafında güvenlik tedbiri alındı. Basın mensupları ve halk güvenli bir mesefaye polis tarafından çekildi. 

Olay yerine bomba imha uzmanları sevk edilirken polisin yoğun güvenlik tedbiri dikkatleri çekti. 

Öte yandan Amerika Birleşik Devletleri gizli servisi tarafından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapılarak şüpheli paketin bomba olduğu ihtimali üzerinde durulduğu açıklandı. İşte o açıklama:
Son dakika haberine göre ABD Başkanı Donald Trump ve ailesinin bulunduğu Beyaz Saray çevresinde tespit edilen şüpheli paket, alarma yol açtı. Beyaz Saray'a giriş ve çıkışlar durduruldu.

"Gizli Servis, şüpheli paketi inceliyor, güvenlik alanı oluşturuldu ve halk ile basın mensupları güvenlik bir mesafeye çekildi," 

Paketin olay yerine kim ya da kimler tarafından yerleştirildiği ve içinde bomba olup olmadığı yapılan incelemelerin ardından ortaya çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.