Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar adaylığını açıkladı

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar adaylığını açıkladı

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, ‘’Yılmadan çalışarak hizmet ettiğim Beydağ’da bir sonraki dönem de yeniden adayım’’ dedi.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Mart 2024'te yapılacak yerel seçimde yeniden aday olacağını tarihi Beydağ Kalesi’nde yaptığı canlı yayında duyurdu.

Canlı yayın programında kendisine sorulan “Aday mısınız?” sorusu üzerine Başkan Yılmazlar yerel seçimler için tekrar aday olduğunu açıkladı.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde başkanlık yarışında yer alacağını ilk kez açıkladı. Feridun Yılmazlar, "Ben aday adayı olacağım, parti merkezimiz aday gösterirse devam edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi Beydağ İlçe Örgütümüz ile omuz omuza seçime yürüyeceğiz. Mutlu Beydağ için ve en önemlisi Beydağ’ımıza hizmet için aday olacağım" dedi.

f9e0de96-db27-4c86-8d3b-8a3f29309dd4.jpg

“İLKLERİ YAŞATTIĞIMIZ BEYDAĞ İÇİN ADAYIM”

Başkan Yılmazlar, “1672 günlük hizmet sürecimiz göz açıp kapayana kadar geçti. İlk günden beri daima sahada tüm çabalarımızla çalıştık. Sel, deprem pandemi, yangın gibi tüm olumsuzluklara rağmen Beydağ’a nasıl hizmet edebileceğimizin uğraşı içinde olduk. Geçirdiğimiz 1672 günde, kısıtlı bütçemize rağmen hizmetlerimizi sürdürmek için canla başla çabaladık. Personellerinin maaşı bir gün bile gecikmeyen nadir belediyelerdeniz. Dört buçuk yılda yapılmayanı yaptık, ilkleri gerçekleştirdik. Yapılamaz denilenleri yaptık. Biz bunu yapamayız demedik. Buradan diyorum ki önümüzdeki dönem eksik yaptıklarımızı tamamlayalım, ulaşamadıklarımız için daha güçlü şekilde hizmet etmeye devam edelim, yarım kalan projelerimizi tamamlayalım, yeni projeler geliştirelim. İlkleri getirdiğimiz Beydağ’a dana nice ilkler yaşatalım’’ diye konuştu.

411b986a-9b38-430f-9b60-09977794410d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.