Bi Nevi Çatı, sürprizlerle konuklarını ağırlıyor

Bi Nevi Çatı, sürprizlerle konuklarını ağırlıyor

Club Baba bünyesinde hizmet veren, Bi Nevi Çatı birbirinden lezzetli yemekleri ve eğlenceli süprizlerle konuklarını ağırlıyor.

Bin 500 metrekarelik alanda doğal bir ortamda güne erken başlamak isteyenler için özel lezzetlerin sunulduğu mekanda misafir kapasitesi de yarı yarıya düşürülerek sosyal mesafe kurallarına uygun servis yapılıyor.  Yıllardır Alaçatıda hizmet veren deneyimli işletmeci Volkan Güler, eğlence sektöründe farklı bir konseptle hizmet verdiklerini dile getirerek “Müşterilerimizin taleplerini göz önünde bulunduruyoruz. Hijyen kurallarına son derece dikkat ediyoruz ve kadromuzda uzman dezenfekte ekibi bulunduruyoruz. Lezzeti ve eğlenceyi harmanlıyor ve kaliteden ödün vermeden misafirlerimizi sezon boyu ağırlamak istiyoruz.  Sonbahar ve kış sezonunda da süprizlere devam edeceğiz” diye konuştu. 

Öğle ve akşam yemeklerinde de iddialı olduklarını ifade eden işletmeci Volkan Güler,  meyveli yoğurt, omlet çeşitleri, tostların yanısıra restoranda da et ağırlıklı lezzetlerin ilgi gördüğünü, deniz ürünleri, salata ve hamburger çeşitlerinin de beğenildiğini söyledi. Güler, Bi Nevi Çatı'da yurtiçi ve yurtdışından ünlü DJ'leri de ağırlayacaklarını kaydederek; dikkat çekici 2 büyük barı ile kokteyl ve viski çeşitleri uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla müdavimlerini ağırladıklarını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.