BİÇER: “ÖRGÜTÜN BÜYÜĞÜNÜN, SÖYLEDİĞİNİ UYGULAMAK LAZIM”

BİÇER: “ÖRGÜTÜN BÜYÜĞÜNÜN, SÖYLEDİĞİNİ UYGULAMAK LAZIM”

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, ilçe kongresine sayılı günler kala, tekrar aday olmayacağını açıkladı. Nedenin ise, “Örgütün büyüğünün, söylediğini uygulamak lazım” dedi.

10 Aralık’ta yapılacak Foça İlçe Kongresine sayılı günler kala, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, aday olmayacağını açıkladı. Biçer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde aday olan üyelerin, başka kademelerde görev almamasını söylemesi üzerine böyle bir karar verdiğini belirterek, “Örgütün büyüğünün, söylediğini uygulamak lazım” şeklinde konuştu. 
 

“TAHMİN EDİYORUM Kİ, TEK ADAYLA KONGREYE GİDİLECEK”
 

İlçe başkanı adayı olmadığını ifade eden Biçer, “Böyle bir karar verdik. Genç bir arkadaşımızın adaylığı konusunda, turlarımız devam etmekte. Aday olmamadaki sebep; büyük lafı dinlemek. 25 yıllık siyasi tecrübemizden ve terbiyemizden dolayı, doğru olanın bu olduğunu karar verdim. Yerel seçimlerde aday olmayı düşünen arkadaşların, farklı kademelerde yer almaması gerektiğini Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, belirtti. Bizim de böyle bir düşüncemiz var. Onun için örgütün büyüğünün, söylediğini uygulamak lazım. Onun için aday değilim. Delege seçimlerimizi, çarşaf listeyle yaptık. İzmir’de tek biliyorsunuz. Delege yapısı da, bizim düşüncemize ve fikrimize saygı duyuyor. Onlarla değerlendiriyoruz. Tahmin ediyorum ki, tek adayla kongreye gidilecek. Ama tabi demokratik hakkını kullanmak isteyen arkadaşlarımız da olur. Amacımız, birlik ve beraberlik içerisinde, bunun bir kavga değil, rekabet olduğunu, daha önce gösterdiğimiz gibi, bu kongrede de göstereceğiz” diye konuştu. 
 

“TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ”
 

Foça’nın 6 dönemdir iktidar olan bir ilçe olduğunu vurgulayan Biçer, “İzmir’de tek. Türkiye’de var mı? Bilmiyorum. Mevcut belediye başkanımız, çalışmalarına ve hizmetlerine devam etmekte. Netice itibariyle, başkanımıza sahip çıkmak, bizim asli partili görevimiz.  Yereli yeniden kazanmak için önümüzdeki dönemde tüm gayretimizle çalışacağız” 
 

“İŞLER KÖTÜ GİDERSE, TARİHİN SON SEÇİMİNİ YAŞAYABİLİRİZ”
 

Tüm Cumhuriyet Halk Partililerin, 3 Kasım 2019 başkanlık seçimine odaklanmaları gerektiğini dile getiren Biçer,  “Yerel seçimler de önemli. Yerellerde kaybetmemek lazım ama 3 Kasım 2019 tarihinde işler kötü giderse, tarihin son seçimini yaşayabiliriz. Bütün teşkilatımız, bunun bilincinde. Bu da mutluluk verici. Kongrelerde de fazla patırtı yaşanmadan devam ediyor. Böyle de devam edecek. Bizim ana hedefimiz 3 Kasım 2019’da parlamenter sistemi geri getirecek, başkan seçmek için uğraşacağız” ifadelerine yer verdi. 
 

“İKİ KERE BAŞKANLIK YAPTIĞIM SÜRE, BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
 

Son olarak Biçer, şunları söyledi: “Aynı derbi maçlarında, Fenerbahçeli yeni oyuncu, Galatasaray’a gol atmadığı sürece Fenerbahçeli sayılmaz. Ben daha önce de Yeni Foça’da da belde başkanlığı yaptım. Örgüt, bana iki defa, başkanlığı nasip etti. Yerel seçimlerde, küçük yerlerde hava çok farklı oluyor. Örgütün motivasyonu çok farklı.  Burada iki kere başkanlık yaptığım süre, benim için çok değerli. Tüm teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.