Bilal Saygılı'dan Dağ açıklaması: İzmir için hazırız, kararlıyız

Bilal Saygılı'dan Dağ açıklaması: İzmir için hazırız, kararlıyız

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı: İzmir’imizi Hamza Dağ başkanımızla hak ettiği eser, icraat ve hizmetlerle buluşturacak, Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile geleceğe taşıyacağız.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

aw122932-01.jpg

Saygılı açıklamasında Türkiye Yüzyılına işaret ederek şunları aktardı; "Hemşehrilerimizle ve davamıza gönül veren teşkilatlarımızla birlikte kader ve yürek birliği yaparak İzmir’imizi Hamza Dağ başkanımızla hak ettiği eser, icraat ve hizmetlerle buluşturacak, Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile geleceğe taşıyacağız. İzmir için hazırız, kararlıyız."

aw122932-02.jpg

Hamza Dağ ise, adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada "Hayatımın en anlamlı günlerini yaşadığım, her köşesinde mutluluğu, huzuru ve sevgiyi teneffüs ettiğim İzmir… Üniversite yıllarımı geçirdiğim, çocuklarımın ilk adımlarını attığı, meslek hayatıma başladığım ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil etme onurunu yaşadığım İzmir.. Esnafından çiftçisine, sanayicisinden balıkçısına, gencinden yaşlısına herkesin derdiyle dertlendiğim İzmir… Güzeller güzeli İzmir'imizde yeni bir hikaye yazmak için başlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.