Bilal Saygılı'dan Kurban Bayramı mesajı

Bilal Saygılı'dan Kurban Bayramı mesajı

MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı, Kurban Bayramı'nı kutladı.

MÜSİAD İzmir Başkanı ve Saygılı Rulman Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Bilal Saygılı, tüm müslüman aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Kurban Bayramı'nın ülkemize ve islam alemine huzur ve barış getirmesini dileyen iş adamı Saygılı, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Allah’ın izniyle ve lütfuyla bir mübarek Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren, birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma ve rahmet günleridir.

Kurban; Rabbimize, birbirimize, hakka, hakikate, iyiye, doğruya, güzele, yakın olmak demektir. Onun için bu kutlu günleri fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı,  sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Arafat’ta vakfeye duran bütün hacılarımızın, aziz milletimizin ve yeryüzündeki bütün Müslüman kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı yürekten tebrik ediyor, bu bayramın, tüm insanlığa yeni ve güzel günler getirmesini, mazlumların gözyaşının dinmesini ve umutla yoğrulmuş bir dirilişe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.