Bilal Saygılı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Bilal Saygılı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Saygılı, mesajında şunları söyledi: “Allah’ın izniyle ve lütfuyla bir mübarek Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kurban, Yüce Rabb'imize yaklaşma, iyiye, güzele ve hakikate ulaşma arayışıdır. Bayramlar, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının hayata egemen olduğu müstesna zaman dilimleridir.

musiad-izmir-baskani-bilal-saygili.jpg

Bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Gelin hep beraber her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da sevinçleri büyütelim. Yalnızlara, kimsesizlere, yoksullara, boynu büküklere ve yaşlılara bayram sevinci götürelim. Kırılan kalpleri, yıkılan gönülleri, bayramın bereketi ve güzellikleriyle mamur edelim. Kardeşliğimize ve bayram sevincimize gölge düşüren dargınlıklara, küskünlüklere ve çekişmelere son verelim. Unutmayalım ki; sunduğumuz her bayram hediyesi, bizi Rabbimizin rızasına ulaştıracaktır. Birbirimize sunabileceğimiz en güzel bayram hediyesi ise kalbimizin derinliklerinden gelen selam, içten dualarımız ve tebessüm olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramını en içten duygularla tebrik ediyorum. Bayramın tüm dünyada insanlığa sağlık getirmesini ve bütün insanlığın barış, huzur ve kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.