Bilal Saygılı'dan Zafer Bayramı mesajı!

Bilal Saygılı'dan Zafer Bayramı mesajı!

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk Milletinin kardeşlik ruhu ile 30 Ağustos Zaferini kazandığının altını çizen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı, “Tarih boyunca nice Ağustos ayına damgasını vuran Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran, Mercidâbık, Mohaç, Sakarya ve Büyük Taarruz zaferleri buna şahittir” dedi.

Türk Milletinin zor zamanlarda vatanı için her şeyi ile canla başla mücadele ettiğini ve bağımsızlığını kazandığını söyleyen Saygılı,“30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümünde her sene bu bayramı kardeşlik iklimi üzerinde birlik ve beraberlik ruhuyla kutlamaktayız. Bu toprakların her bir köşesinde nice kahramanlık öyküleri yatmaktadır. Büyük emekler ile kazanılan bu toprakların kıymetini bilmek her vatandaşımızın boynunun borcudur.

Milli Mücadelemiz, güzel bir tesadüf eseri ile Sultan Alparslan'ın Malazgirt Zaferi'yle aynı güne denk gelen 26 Ağustos 1922'de Afyon Kocatepe'de başlamış 30 Ağustos’ta son bulmuştur. Bu zafer ile tarih boyunca kimseye boyun eğmeyen her zaman tarih sahnesinde bağımsızlığı için mücadele veren ecdadımız canlarını vatan uğruna feda etmişler ve bu ülkeyi bize emanet etmişlerdir. 
 
Ülkemiz, zafer ruhundan aldığı ilhamla güçlenerek, yeni hedeflere doğru yürürken, bir kez daha anlamaktayız ki, bağımsız bir ülkede yaşamanın değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyüktür. Son yıllarda bölgemizdeki gelişmeler maalesef bunu bir kez daha bize net olarak göstermiştir.
 
Bu anlamlı gün vesilesiyle büyüyen ve zenginleşen ülkemizin tarih içindeki hak ettiği yeri bulması için değer üreten iş adamlarımız adına, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu zaferin mimarı olan şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.