Bileği Güçlü Olan Otomobili Alacak

Bileği Güçlü Olan Otomobili Alacak

Urla Meydan AVM'de düzenlenecek olan tavla turnuvasında şampiyon olan 2016 model sıfır otomobile sahip olacak.

2-4 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 'Urla Meydan AVM Tavla Turnuvası'nda şampiyon olacak tavla ustası 2016 model sıfır otomobil kazanacak.

Urla'da Green Life Club ve Urla Yeşil Yaşam Derneği tarafından düzenlenen, Urla Belediyesi'nin de destek verdiği  ''3. Urla AVM Tavla Turnuvası''nda büyük ödül, 2016 model sıfır bir otomobil olacak.


Geçtiğimiz yıllarda yapılan ve büyük ilgi çeken tavla turnuvasının bu yıl gerçekleşecek 3.'sünde, tavlacılar, sıfır kilometre 2016 model otomobile sahip olmak için mücadele edecek. 


2-4 Eylül tarihlerinde yapılacak ve Türkiye'nin her ilinden katılımcıların kabul edildiği turnuvada 50 TL katılım ücretini verip sözleşme imzalayan herkes şansını deneyebilecek.


İlk gün Urla Meydan AVM arkasında bulunan tarihi Tamirhane Binasında gerçekleşecek tavla karşılaşmaları, 2. ve 3. gün Çeşmealtı Bilge Otel'de yapılacak. Kazananlara ödülleri, 5 Eylül'de Urla Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek törenle verilecek.


Tavla Turnuvası'nda ikinci ve üçüncüler de teselli armağanı kazanacak. Bodrum Delfi Otel'de iki kişilik haftasonu tatili, bisiklet ve I-Watch saat, teselli armağanı olarak dereceye girenlere verilecek. 


Urla Belediyesi ve İzmir Tavla Derneği'nin de katkı koyduğu turnuva için büyük talep olduğunu belirten Yeşil Yaşam Derneği Başkanı ve Turnuva Organizatörü Sacit Başbuğ, ''Urla'da bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Tavla Turnuvası'nda ödülü çok büyük tutarak, gözlerin bir kez daha Urla'ya çevrilmesini ve ilçemizin bir anlamda tanıtımının yapılmasını hedefledik.  Turnuva birincisi, Fiat Egea Hatchback Urban Plus otomobil kazanacak. Yaklaşık bin kişinin turnuvaya katılmasını bekliyoruz. Tavla Derneklerinin yöneticilerinin hakemlik yapacağı turnuvaya, İstanbul, Ankara, Muğla ve İzmir'den yoğun katılım oluyor. Turnuva için kayıtlar, Urla Meydan AVM zemin katta bulunan Şirin Parfümeri ve Şirin Bijuteri'de gerçekleşiyor. Urla dışından kayıt yaptırmak isteyen katılımcılar, greenlifeclub.org adresinden işlemlerini yaparak, Garanti Bankası 1095 - 6299090 nolu hesaba da 50 TL'lik katılım ücretini yatırmaları durumunda turnuvada yarışabilecekler. Turnuva sonunda bir tavla ustasını otomobil sahibi yapacak olmanın mutluluğunu yaşayacağız'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.